Σε «ταξικό πόλεμο» καλεί ξανά ο Κουτσούμπας: Κανείς «δημοκράτης» δεν ενοχλήθηκε από το κήρυγμα μίσους

Σε «ταξικό πόλεμο» καλεί ξανά ο Κουτσούμπας: Κανείς «δημοκράτης» δεν ενοχλήθηκε από το κήρυγμα μίσους

Το πώς το σύστημα χρησιμοποιεί δύο μέτρα και δύο σταθμά, έχοντας επιλεκτική συμπεριφορά απέναντι σε πολιτικούς φορείς ανάλογη με την ιδεολογία τους, είναι κάτι το οποίο ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το έχουμε νιώσει για τα καλά στο πετσί μας. Χρησιμοποιώντας αποσπασματικές δηλώσεις Χρυσαυγιτών προσπαθούν να τις ερμηνεύσουν όπως ακριβώς βολεύει την βρώμικη προπαγάνδα τους με σαφή σκοπό την πολιτική και ποινική εξόντωση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Την ίδια ώρα το ΚΚΕ, ένα κόμμα το οποίο ανεξαρτήτως του ότι δεν έχει πλέον κανένα επαναστατικό περιεχόμενο και συνοδοιπορεί ανοιχτά με τα υπόλοιπα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου, δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να δίνει μαθήματα διχασμού, μίσους και ανοιχτού καλέσματος σε εμφυλιοπολεμικές συγκρούσεις. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελούν τα όσα είπε το πρωί της Τετάρτης  στην συγκέντρωση των εργατικών απατεώνων του ΠΑΜΕ, ο ανεπάγγελτος, παιδί του κομματικού σωλήνα και νυν διαχειριστής του κομματικού μαγαζιού του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. «Ο ταξικός πόλεμος βρίσκεται σε εξάλειψη, είναι μαραθώνιος και όχι ντουφεκιά στον αέρα», δήλωσε ο μη εργαζόμενος πραγματικά ποτέ στη ζωή του υμνητής του αρχιεγκληματία Στάλιν.

Η έκφραση «ταξικός πόλεμος» δεν είναι μια απλή λεκτική υπερβολή, αλλά η μόνιμη ουσία της εκατονταετούς πορείας του προδοτικού αυτού κόμματος. O Κουτσούμπας μιλάει ξεκάθαρα για ανατροπή του Πολιτεύματος στο τέλος ενός πολιτικού μαραθωνίου, όπου, αν τον κερδίσει η τάξη την οποία (υποτίθεται) εκπροσωπεί αυτός και η κλίκα του, θα επιβληθεί με τις γνωστές «δημοκρατικές» μεθόδους στο υπόλοιπο μέρος του Ελληνικού Λαού.

Και όμως, κανείς δεν αντέδρασε στην προκλητική αυτή δήλωση του Κουτσούμπα, η οποία φυσικά και δεν είναι καινούργια σε περιεχόμενο, αλλά επανάληψη παλαιότερων δηλώσεων. Εδώ δεν διακυβεύεται η Δημοκρατία; Δεν υπάρχει κάλεσμα ανατροπής του κοινοβουλευτισμού; Δεν προεξοφλούνται εκατόμβες νεκρών από τη μεριά του «ταξικού εχθρού»; Τι ρωτάμε, ε;

Βεβαίως και δεν κινδυνεύει το καθεστώς από πολιτικά φαιδρούς και ανεπάγγελτους σαν τον Κουτσούμπα και τον Παφίλη και μεγαλοαστέ(ιε)ς  κομμουνίστριες από την Εκάλη σαν την Κανέλλη. Παραθέτουμε, όμως, την δήλωση για να δείξουμε το μέγεθος της υποκρισίας όλων αυτών που «ανησυχούν» για την Δημοκρατία από την Έντιμη και Νόμιμη Πολιτική Δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-tajiko-polemo-kalei-jana-o-koutsoumpas-kaneis-dhmokraths-den-aganakthse#ixzz4hQZAvF9L

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s