Γιάννης Λαγός στο Δέλτα Τηλεόραση Θράκης: Παράνομος αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής – Αντισυνταγματικό το νέο Μνημόνιο! ΒΙΝΤΕΟ

O συναγωνιστής Γιάννης Λαγός μίλησε τηλεφωνικά στο Δέλτα Τηλεόραση Θράκης για το “επεισόδιο” στην βουλή και στις παράνομες αποφάσεις του Προεδρείου.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε πως σε κανένα άρθρο του κανονισμού της βουλής δεν υπάρχει κάτι που να λέει ότι μπορεί να αποβληθεί ολόκληρη κοινοβουλευτική ομάδα.

Ο Γιάννης Λαγός σημείωσε πως υπάρχει μία σύμπραξη όλων των μνημονιακών κομμάτων κατά της Χρυσής Αυγής γιατί είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που αντιδρά μέσα στην βουλή ενάντια στα σχέδιά τους.

Κλείνοντας, ανέφερε πως η Χρυσή Αυγή θα κινηθεί νομικά και φτάσει στο ανώτατο σημείο που μπορεί διότι καταπατήθηκε κάθε έννοια δικαίου, ενώ σημείωσε πως με τον παράνομο αποκλεισμό των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου ανοίγει παράθυρο για να κηρυχτεί αντισυνταγματικό το νέο Μνημόνιο που έφερε η κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κηρύσσουμε ολοκληρωτικό πόλεμο στην Χούντα του Μνημονίου! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giannhs-lagos-sto-delta-thleorash-thrakhs-paranomos-apokleismos-ths-chrushs#ixzz4hXAHvRea

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ηχητικές Συνεντεύξεις

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s