Οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούν την Μνήμη των 353 χιλιάδων θυμάτων του Ποντιακού Ελληνισμού – Πρώτες εικόνες

Οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούν την Μνήμη των 353 χιλιάδων θυμάτων του Ποντιακού Ελληνισμού - Πρώτες εικόνες

Κατάμεστη είναι η Πλατεία Ακριτών Πόντου στις Αχαρνές, όπου πραγματοποιείται εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της τουρκικής θηριωδίας από την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης.

Εκατοντάδες Εθνικιστές με Ελληνικές σημαίες, Εθνικιστικά λάβαρα και Σημαίες του Πόντου στα χέρια στέλνουν το μήνυμα πως δεν ξεχνούν τα θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού από τις βάρβαρες ορδές του Κεμάλ.

Στις 19 Μαΐου 1919 αποβιβάζεται ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ στην Σαμψούντα και οι διωγμοί, η τρομοκρατία, οι εξορίες, οι κρεμάλες, οι πυρπολήσεις των χωριών και οι δολοφονίες των Ελλήνων του Πόντου εντείνονται αναγκάζοντας τους Έλληνες να ξεριζωθούν από τις πατρογονικές τους εστίες γράφοντας με το αίμα τους μια από τις μελανότερες σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας.

Από τότε 353.000 ψυχές Ελλήνων ζητούν δικαίωση!

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-tima-thn-mnhmh-twn-353-chiliadwn-thumatwn-tou-pontiakou-ellhn#ixzz4hYhtH8gO

Advertisements

Comments Off on Οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούν την Μνήμη των 353 χιλιάδων θυμάτων του Ποντιακού Ελληνισμού – Πρώτες εικόνες

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.