Ε. Καρακώστας: Αναπόσπαστο κομμάτι της μνημονιακής Χούντας το κλεφτοΠασόκ – ΒΙΝΤΕΟ

Την βαθιά υποκρισία της εγκληματικής συμμορίας ΠΑΣΟΚ, η οποία έσυρε τη χώρα στα εθνοκτόνα Μνημόνια και σήμερα επιχειρεί να παραστήσει τον «προστάτη» των φτωχών νοικοκυριών, στηλίτευσε ο συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας μιλώντας στη συζήτηση των αρμόδιων επιτροπών επί της προτάσεως νόμου με τίτλο «Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα-Ενίσχυση Κοινωνικής Προστασίας και Ένταξης».

Ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής επισήμανε πως οι μνημονιακές δυνάμεις που οδήγησαν στην εξαθλίωση των Ελλήνων μετατρέπουν τους συμπατριώτες μας σε επαίτες βοηθημάτων, ώστε να καλλιεργείται η ψευδαίσθηση πως υφίσταται ακόμη κοινωνικό Κράτος.

Ο συναγωνιστής Καρακώστας τόνισε πως η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει την πασοκική πρόταση νόμου, καθώς το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δια στόματος του Αρχηγού του, κήρυξε ολοκληρωτικό πόλεμο στη Χούντα του Μνημονίου, της οποίας αναπόσπαστο κομμάτι είναι το κλεφτοΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/e.-karakwstas-anapospasto-kommati-ths-mnhmoniakhs-chountas-to-kleftopasok-b#ixzz4hdJHVVn4

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s