Ε. Καρακώστας: Αναπόσπαστο κομμάτι της μνημονιακής Χούντας το κλεφτοΠασόκ – ΒΙΝΤΕΟ

Την βαθιά υποκρισία της εγκληματικής συμμορίας ΠΑΣΟΚ, η οποία έσυρε τη χώρα στα εθνοκτόνα Μνημόνια και σήμερα επιχειρεί να παραστήσει τον «προστάτη» των φτωχών νοικοκυριών, στηλίτευσε ο συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας μιλώντας στη συζήτηση των αρμόδιων επιτροπών επί της προτάσεως νόμου με τίτλο «Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα-Ενίσχυση Κοινωνικής Προστασίας και Ένταξης».

Ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής επισήμανε πως οι μνημονιακές δυνάμεις που οδήγησαν στην εξαθλίωση των Ελλήνων μετατρέπουν τους συμπατριώτες μας σε επαίτες βοηθημάτων, ώστε να καλλιεργείται η ψευδαίσθηση πως υφίσταται ακόμη κοινωνικό Κράτος.

Ο συναγωνιστής Καρακώστας τόνισε πως η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει την πασοκική πρόταση νόμου, καθώς το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δια στόματος του Αρχηγού του, κήρυξε ολοκληρωτικό πόλεμο στη Χούντα του Μνημονίου, της οποίας αναπόσπαστο κομμάτι είναι το κλεφτοΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/e.-karakwstas-anapospasto-kommati-ths-mnhmoniakhs-chountas-to-kleftopasok-b#ixzz4hdJHVVn4

Advertisements

Comments Off on Ε. Καρακώστας: Αναπόσπαστο κομμάτι της μνημονιακής Χούντας το κλεφτοΠασόκ – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Comments are closed.