Συνένοχη η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ: Τουρκικά με πιστοποίηση από πανεπιστήμιο του Ερντογάν απαιτεί ο Δήμος Μύκης για να στελεχώσει τις υπηρεσίες του!

Συνένοχη η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ: Τουρκικά με πιστοποίηση από πανεπιστήμιο του Ερντογάν απαιτεί ο Δήμος Μύκης για να στελεχώσει τις υπηρεσίες του!

Προκήρυξη μέσω του ΑΣΕΠ έβγαλε ο δήμος Μύκης στην Ξάνθη, προκειμένου να προσλάβει τρεις υπαλλήλους. Η προκήρυξη αυτή που αφορά έναν κοινωνικό λειτουργό, έναν ψυχολόγο και έναν διοικητικό υπάλληλο έχει ως προϋπόθεσή της την «καλή γνώση της τουρκικής γλώσσας», όπως αυτή αποδεικνύεται «και με το πιστοποιητικό γνώσης της Τουρκικής γλώσσας επιπέδου Β2, που εκδίδεται από το πανεπιστήμιο της Άγκυρας ΤΟΜΕR», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η προκήρυξη.

Το γεγονός ότι ο Δήμος προέβη σε μία τέτοια ύβρη, με γνώμονα το γεγονός ότι στην περιοχή κατοικούν Πομάκοι, που ουδεμία σχέση έχουν με την τουρκική γλώσσα, είναι ένα ζήτημα το οποίο οφείλει να κοιτάξει κάποιος Εισαγγελέας. Όμως το γεγονός ότι η εν λόγω προκήρυξη κατάφερε να φτάσει να εκδοθεί μέσω του ΑΣΕΠ δείχνει την συνενοχή της συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ, η οποία προφανώς ενέκρινε αυτή την αντεθνική ενέργεια του δημάρχου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenochh-h-kubernhsh-suriza-anel-tourkika-me-pistopoihsh-apo-panepisthmio#ixzz4hpEoh0D8

Advertisements

Comments Off on Συνένοχη η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ: Τουρκικά με πιστοποίηση από πανεπιστήμιο του Ερντογάν απαιτεί ο Δήμος Μύκης για να στελεχώσει τις υπηρεσίες του!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.