Ο Γιάννης Αϊβατίδης για τα δικαιώματα των ΑμεΑ – BINTEO

Στην επιτροπή ισότητας, νεολαίας και δικαιωμάτων των ανθρώπων μίλησε ο βουλευτής Κερκύρας Γιάννης Αϊβατίδης, ο οποίος και αναφέρθηκε στα αναφαίρετα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία.

Ο Συναγωνιστής τόνισε αρχικά τις συκοφαντίες που εμφανίζουν δήθεν την Χρυσή Αυγή να μην υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, την στιγμή που η Χρυσή Αυγή, έχει καταθέσει τροπολογίες για τα δίκαια αιτήματα των ατόμων με αναπηρία.

Μάλιστα, ο βουλευτής δεν παρέλειψε να μιλήσει για την συνάντηση βουλευτών της Χρυσής Αυγής με παραολυμπιονίκες σε εκδήλωση της Βουλής, η οποία και δημιούργησε νέο κύκλο συκοφαντιών κατά της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ.

Μάλιστα με αφορμή αυτήν την αναφορά του Γιάννη Αϊβατίδη έγινε εμφανής η προκλητικότητα και η εμπάθεια της συριζαίας προέδρου, η οποία φρόντιζε διαρκώς να διακόπτει τον ομιλούντα, αλλά εν τέλει έλαβε τις κατάλληλες απαντήσεις από τον βουλευτή μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-giannhs-aibatidhs-gia-ta-dikaiwmata-twn-amea-binteo#ixzz4iJoaHJIx

Advertisements

Comments Off on Ο Γιάννης Αϊβατίδης για τα δικαιώματα των ΑμεΑ – BINTEO

Filed under ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Comments are closed.