Καθεστώς οι δολοφονικές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ στα Εξάρχεια απο αναρχοκαθεστωτικούς

Επεισόδια ξανά στα Εξάρχεια με μολότοφ εναντίον ΜΑΤ -Δύο συλλήψεις

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για ένα ακόμη βράδυ η περιοχή των Εξαρχείων, καθώς “νεαροί”,  επιτέθηκαν σε διμοιρίες των ΜΑΤ.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαΐου, ομάδα “νεαρών” (προστατευόμενο είδος!)  πέταξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Η αστυνομία έκανε 12 προσαγωγές και δύο από αυτά τα άτομα συνελήφθησαν, όχι όμως για τα επεισόδια, αλλά για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών στη μία περίπτωση και του νόμου περί αλλοδαπών στη δεύτερη! Οι υπόλοιποι δέκα προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους, πως μπορούσε άλλωστε;… Δεν ήταν Χρυσαυγίτες!

Επίθεση έγινε όμως και μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, με βόμβες μολότοφ.

Η επαναστατική γυμναστική των “νεαρών” εξασκείται κατά προτίμηση τα Σαββατόβραδα εν είδει διασκεδάσεως της ανίας τους, με δεδομένη την ανυπαρξία κράτους και την ασυλία που προσφέρει η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου στους αναρχοκομμουνιστές τραμπούκους!

Advertisements

Comments Off on Καθεστώς οι δολοφονικές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ στα Εξάρχεια απο αναρχοκαθεστωτικούς

Filed under ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.