Συνέντευξη των Συναγωνιστών Κ. Μπαρμπαρούση και Σ. Δεβελέκου στην “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή του Γιώργου Ρεντετάκου φιλοξενήθηκαν οι Συναγωνιστές Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Σωτήρης Δεβελέκος όπου και ανέπτυξαν πλείστα ζητήματα που άπτονται της επικαιρότητας.

Ειδικότερα, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής μίλησαν για την έλευσή του 4ου μνημονίου, το οποίο συνεπάγεται μείωση αφορολόγητου, υψηλή φορολογία σε αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες και περαιτέρω φτωχοποίηση των Ελλήνων.

Τόνισαν ακόμη τον σκοτεινό ρόλο του ΚΚΕ, το οποίο δρα ως το μακρύ χέρι του συστήματος σε κάθε κίνηση των Ελλήνων πολιτών να διεκδικήσουν τα αυτονόητα δικαιώματά τους. Ακόμη μίλησαν για την φίμωση του Λαϊκού Συνδέσμου από τα ΜΜΕ με τις διαρκείς συκοφαντίες εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Κλείνοντας, οι δύο Συναγωνιστές επεσήμαναν ότι η πολιτική των ανοιχτών συνόρων είναι καταστροφική για την χώρα σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-twn-sunagwnistwn-k.-mparmparoush-kai-s.-debelekou-sthn-ethnikist#ixzz4iYJGsWh6

Advertisements

Comments Off on Συνέντευξη των Συναγωνιστών Κ. Μπαρμπαρούση και Σ. Δεβελέκου στην “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.