Πανικός στην “εφημερίδα των συντακτών” λόγω της ερώτησης Λαγού για τις φυλακές Αυλώνα: “Έχει λεπτομερή πληροφόρηση!”

Πανικός στην “εφημερίδα των συντακτών” λόγω της ερώτησης Λαγού για τις φυλακές Αυλώνα: “Έχει λεπτομερή πληροφόρηση!”

Εμφανώς ενοχλημένη και ιδιαιτέρως… αγχωμένη εμφανίστηκε με άρθρο της η Άντα Ψαρρά στην “εφημερίδα των Συντακτών” για την ερώτηση του βουλευτή Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννη λαγού για τις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα.

Η εν λόγω φυλλάδα, γνωστή για το μένος και την λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής αλλά και την υπεράσπιση των πάσης φύσεως τρομοκρατών, ζορίστηκε για τις αποκαλύψεις για το άντρο των τρομοκρατών των “Πυρήνων της φωτιάς”.

Ενδεικτικά γράφει: “Μια αναζήτηση στο είδος των ερωτήσεων που υποβάλλουν στη Βουλή οι χρυσαυγίτες συχνά δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθεί πλήρως ο καθένας για ποιους «κόπτονται» οι υπόδικοι βουλευτές και πώς ακριβώς αντιλαμβάνονται τα δικαιώματα των πολιτών. Δυστυχώς πολλοί υπουργοί, επικαλούμενοι τον σεβασμό στα καθήκοντά τους, κρίνουν σκόπιμο να απαντούν σε πολλές από τις ερωτήσεις αυτές.

Η ερώτηση όμως που κατατέθηκε πρόσφατα από τον υπόδικο Ι. Λαγό για τις φυλακές Αυλώνα, το σχολείο και τις εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικά ανησυχητική στον βαθμό που εμφανίζεται πολύ καλά πληροφορημένος εκ των έσω και μάλιστα εκφράζει σαφώς την αντίληψη εκείνων που ήθελαν επί δεκάδες χρόνια να συνεχίσουν να λειτουργούν ανενόχλητα όλα τα «αποστήματα» μέσα στις φυλακές…

Η ερώτηση Λαγού προς τα υπουργεία Δικαιοσύνης, Εσωτερικών και Παιδείας στοχοποιεί τον εξαιρετικό διευθυντή του σχολείου των φυλακών ανηλίκων Αυλώνα. Ο χρυσαυγίτης θεωρεί υπερβολική την οκτάχρονη θητεία του Π. Δαμιανού (λες και είναι εύνοια να υπηρετείς σε φυλακή), ενώ σχεδόν ανοιχτά υπονοεί ότι οι επιτυχίες των κρατουμένων στις πανελλαδικές οφείλονται σε ανορθόδοξο τρόπο εξέτασης. Στο πλέον αδιάβλητο δηλαδή, κατά γενική ομολογία, σύστημα των εξετάσεων ο διευθυντής του σχολείου του Αυλώνα φέρεται, σύμφωνα με τον Λαγό, να βρίσκει τρόπους (;) ώστε να περνούν οι μαθητές. Ισχυρίζεται ότι ο Π. Δαμιανός «φροντίζει να επιλέγει τους δασκάλους και να έχει πάντα τους ίδιους εξεταστές».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον υπόδικο χρυσαυγίτη, ανάμεσα στους επιτυχόντες υποψηφίους είναι και τρομοκράτες που με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουν εκπαιδευτικές άδειες. Ο Λαγός συνεχίζει λέγοντας ότι ο διευθυντής του σχολείου επεμβαίνει και στις πειθαρχικές μεταγωγές κρατουμένων (!) με ψευδείς ισχυρισμούς για το ότι είναι ανήλικοι, όταν είναι δεδομένο ότι όλα αυτά περνούν από το Συμβούλιο της Φυλακής και τελικά από την Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών του υπουργείου. Καταγράφει με ονόματα ποιοι «τρομοκράτες και αναρχικά στοιχεία» έχουν δηλώσει συμμετοχή στις πανελλαδικές του 2017.

Ο ξαφνικός πόνος του βασικού καθοδηγητή των εγκληματικών ταγμάτων εφόδου της περιοχής του Πειραιά για τις φυλακές Αυλώνα και τη δεύτερη ευκαιρία που δίνουν το εκεί Γυμνάσιο, το Λύκειο αλλά και το ΙΕΚ σε όλους τους νέους κρατουμένους χωρίς διακρίσεις, θα μπορούσε να εξηγηθεί απλά και μόνο στη βάση της ναζιστικής αντίληψης του ερωτώντος.

Εδώ όμως, πέρα από τη λεπτομερή εσωτερική πληροφόρηση που φέρεται να έχει ο Λαγός (ονοματεπώνυμα κρατουμένων, τα περί πειθαρχικών παραπτωμάτων κ.λπ.), υπάρχουν και άλλες «συμπτώσεις»…. Με τον τρόπο αυτό και τις «ερωτήσεις» των χρυσαυγιτών η Βουλή ξαναζεί τον παραλογισμό όπου ένας υπόδικος με την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης να εμφανίζεται ως εμπειρογνώμων σε ζητήματα σωφρονισμού, διοίκησης φυλακών και εκπαίδευσης κρατουμένων.”

Το πρόβλημα λοιπόν της Άντας Ψαρρά δεν είναι όσα καταγγέλλονται ούτε οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το άντρο των τρομοκρατών. Εξάλλου τα στοιχεία δεν τα διαψεύδει! Το πρόβλημα της γνωστής “αντιφασίστριας” δημοσιογράφου είναι πώς τα έμαθε όλα αυτά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και τα αποκαλύπτει!

Τέλος, δεν διστάζει να ζητήσει για ακόμη μια φορά ομερτά, να μην απαντήσουν δηλαδή οι αρμόδιοι υπουργοί στον “υπόδικο βουλευτή της Χρυσής Αυγής“.

Όσο και να θέλουν οι σταλινικοί λογοκριτές οι αποκαλύψεις θα γίνονται και η Χρυσή Αυγή θα φέρει στο φως όλες τις όζουσες υποθέσεις και τις υπόγειες διασυνδέσεις της κόκκινης τρομοκρατίας.

Διαβάστε επίσης: Άντρο των τρομοκρατών των “Πυρήνων της Φωτιάς” οι φυλακές ανηλίκων Αυλώνα – Σπάει η ομερτά μετά από ερώτηση της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-sthn-efhmerida-twn-suntaktwn-logw-ths-erwthshs-lagou-gia-tis-fulake#ixzz4ifcvde1N

Advertisements

Comments Off on Πανικός στην “εφημερίδα των συντακτών” λόγω της ερώτησης Λαγού για τις φυλακές Αυλώνα: “Έχει λεπτομερή πληροφόρηση!”

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.