Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής για το κύκλωμα των τρομοκρατών στις φυλακές Αυλώνα – Νευρικότητα από τα ΜΜΕ του Σύριζα και τους εμπλεκόμενους!

Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής για το κύκλωμα των τρομοκρατών στις φυλακές Αυλώνα - Νευρικότητα από τα ΜΜΕ του Σύριζα και τους εμπλεκόμενους!

Ο κοινοβουλευτικός έλεγχος της Χρυσής Αυγής και οι αποκαλύψεις σχετικά με το κύκλωμα των φυλακών ανηλίκων Αυλώνα που παρέχει υπηρεσίες στους τρομοκράτες των “Πυρήνων της φωτιάς” έχει προκαλέσει πανικό.

Στην προσπάθεια μάλιστα των κομματικών ΜΜΕ του Σύριζα να κουκουλώσουν το ζήτημα, οι εμπλεκόμενοι προχωρούν σε νευρικές ομολογίες!

Σήμερα ο αρθρογράφος της “Αυγής” Πέτρος Κατσάκος στο άρθρο του “Επαγρύπνηση και ενεργοποίηση πριν να είναι πολύ αργά” επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και καλεί τους αρμόδιους φορείς να σταματήσουν να διερευνούν το ζήτημα, γιατί οι αποκαλύψεις γίνονται από τους… “ναζί”!

Συγκεκριμένα γράφει: “Ακόμα μια προβοκάτσια περί διασύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, από τη φασιστική Χρυσή Αυγή αυτή τη φορά, επιχειρήθηκε να στηθεί τις τελευταίες ημέρες. Η επιχείρηση, αφορούσε τη στοχοποίηση του διευθυντή του σχολείου κρατουμένων των Φυλακών Αυλώνα, εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου και μέλους της Νομαρχιακής Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Δαμιανού από τους βουλευτές της Χ.Α. και μιας εφημερίδας που έσπευσε να παίξει μπάλα με τους νεοναζί. Με δύο ερωτήσεις του στη Βουλή, υπόδικος βουλευτής του νεοναζιστικού μορφώματος, επιχείρησε το τελευταίο διάστημα να στήσει θέμα περί υποτιθέμενων “σκανδάλων που εκτυλίσσονται στις Φυλακές Αυλώνα και τα οποία έχουν έντονη οσμή κόκκινης τρομοκρατίας”…

Μόνο που τώρα δεν διστάζουν να εμπλέξουν έναν εκπαιδευτικό που έχει αφιερώσει την επαγγελματική του ζωή στα παιδιά των φυλακών και πριν από έναν χρόνο έγινε φέτος πρώτη είδηση στα ΜΜΕ μια και όλοι οι κρατούμενοι του Γυμνασίου – Λυκείου του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα που έδωσαν Πανελλαδικές πέτυχαν να εισαχθούν στα ΑΕΙ της επιλογής τους.

Δεν δίστασαν να βάλουν στα βρόμικα παιχνίδια τους το όνομα ενός ενεργού πολίτη, ποινικοποιώντας την κοινωνική, πολιτική και επαγγελματική δράση του Πέτρου Δαμιανού επειδή 16 χρόνια τώρα αγωνίζεται για το δικαίωμα στην εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες για όλους τους κρατούμενους που το επιθυμούν. “Απερίφραστη καταδίκη του ακροδεξιού μορφώματος από όλα τα δημοκρατικά κόμματα, φορείς και πολίτες και δημοκρατική επαγρύπνηση και ενεργοποίηση ζητάμε και τίποτε άλλο πριν να είναι πολύ αργά» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας και καλό θα είναι αυτό το αίτημα να μην περάσει στα ψιλά…

Ουσιαστικά με το άρθρο του ο Πέτρος Κατσάκος επιβεβαιώνει την μακρόχρονη (16 χρόνια) και αταλάντευτη θητεία του Πέτρου Δαμιανού στην θέση του διευθυντή του σχολείου στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα.

Επιπλέον, παραδέχεται την στενή κομματική σχέση του Δαμιανού με το κυβερνών κόμμα, αφού ο Σύριζα Βόρειας Αθήνας έσπευσε να καταδικάσει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, ο αρθρογράφος σκοπίμως παραπληροφορεί, λέγοντας ότι η ερώτηση της Χρυσής Αυγής στοχοποιεί την Παιδεία των φυλακισμένων, ενώ τα ερωτήματα είναι συγκεκριμένα και αφορούν το κύκλωμα που εξυπηρετεί τους “πυρήνες της φωτιάς”.

Με την ίδια αγχωμένη και “αντιφασιστική” ρητορική μίλησε χθες το βράδυ ο Π. Δαμιανός στο ραδιόφωνο του Σύριζα, “Στο Κόκκινο” προσπαθώντας και αυτός να σηκώσει κουρνιαχτό και να σταματήσει η έρευνα για το κύκλωμα φυλακών Κορυδαλλού.

Από την συνέντευξη του Διευθυντή του σχολείου των φυλακών ανηλίκων Αυλώνα εξάγονται τα εξής συμπεράσματα:

α) Επιβεβαιώνει την αλήθεια και την πιστότητα των στοιχείων της ερώτησης του Γ. Λαγού. Το πρόβλημα είναι “πώς διέρρευσαν τα στοιχεία” και “γιατί η Χρυσή Αυγή επιτίθεται στην Παιδεία (!)”, αποφεύγοντας να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις.

β) Αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής που κάνουν λόγο για “άντρο των τρομοκρατών στις φυλακές Αυλώνα”, ενώ τα… παιδιά (τρομοκράτες ΣΠΦ) είναι στον Κορυδαλλό. Είπαν δηλαδή ότι παραπληροφορούμε.

Σε όλες όμως τις αναρτήσεις καταγράφουμε συγκεκριμένα ότι το εν λόγω κύκλωμα είναι στις φυλακές Αυλώνα και αυτό δίνει την δυνατότητα στους αριστερούς τρομοκράτες από τον Κορυδαλλό να δίνουν εξετάσεις, να περνούν στα ΑΕΙ και έτσι να παίρνουν εκπαιδευτικές άδειες. Το θέμα δηλαδή είναι με ποιον τρόπο και πόσο αξιόπιστες εξετάσεις διεξάγει ο σύμβουλος της Δούρου και φίλος του Ρωμανού, ώστε να μπορούν οι τρομοκράτες να κυκλοφορούν ελεύθεροι!

γ) Αναφέρθηκε στους αριστερούς τρομοκράτες των “πυρήνων” ως… παιδιά που πρέπει να τους δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Άνευ σχολίου!

δ) Τέλος, ο Δαμιανός από κοινού με την δημοσιογράφο του Σύριζα καλούν τους αρμόδιους υπουργούς να μην απαντήσουν στους “υπόδικους εγκληματίες” της Χρυσής Αυγής, καλώντας παράλληλα σε “αντιφασιστικό Αγώνα” κατά του κοινοβουλευτικού ελέγχου του κόμματος.

Επαναλαμβάνουμε, όσο και να θέλουν οι σταλινικοί λογοκριτές οι αποκαλύψεις θα γίνονται και η Χρυσή Αυγή θα φέρει στο φως όλες τις όζουσες υποθέσεις και τις υπόγειες διασυνδέσεις της κόκκινης τρομοκρατίας.

Διαβάστε επίσης: Άντρο των τρομοκρατών των “Πυρήνων της Φωτιάς” οι φυλακές ανηλίκων Αυλώνα – Σπάει η ομερτά μετά από ερώτηση της Χρυσής Αυγής

Πανικός στην “εφημερίδα των συντακτών” από την ερώτηση Λαγού για τις φυλακές Αυλώνα: “Έχει λεπτομερή πληροφόρηση!”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epibebaiwsh-chrushs-aughs-gia-to-kuklwma-twn-tromokratwn-stis-fulakes-aulwn#ixzz4ilFmA09y

Advertisements

Comments Off on Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής για το κύκλωμα των τρομοκρατών στις φυλακές Αυλώνα – Νευρικότητα από τα ΜΜΕ του Σύριζα και τους εμπλεκόμενους!

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.