Δίχτυ προστασίας από Βούτση στους “ενεργούς πολίτες” που διευκολύνουν τους αριστερούς τρομοκράτες

Δίχτυ προστασίας από Βούτση στους “ενεργούς πολίτες” που διευκολύνουν τους αριστερούς τρομοκράτες

Ο πανικός που προκλήθηκε στους απανταχού υπερασπιστές (και αβανταδόρους όπως πλέον φαίνεται) των ερυθρών τρομοκρατών έφτασε επιτέλους και στην Βουλή και μάλιστα στο Προεδρείο.

Ο λόγος, βεβαίως, για την ερώτηση του Συναγωνιστή Λαγού περί της «περίεργης» θητείας ενός συριζαίου, του Π. Δαμιανού, στις φυλακές ανηλίκων. «Περίεργης» και λόγο της επ’ αόριστον παρατάσεώς της και επειδή οδηγεί σε… επιφοίτηση τους τρομοκράτες ώστε να περνάνε σε ιδρύματα (για να παίρνουν άδειες) χωρίς να έχουν παρουσίες.

Μετά τις πρώτες αντιδράσεις που ήρθανε από την «αγαπημένη των τρομοκρατών» φυλλάδα των συντακτών, η οποία επιβεβαίωσε πλήρως τα όσα παρέθετε στην ερώτησή του ο Συναγωνιστής Λαγός και τις αντίστοιχες αντιδράσεις (στο ίδιο μήκος κύματος) από τα κομματικά έντυπα του Σύριζα, ήρθε η ώρα για τα… μεγάλα μέσα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, μιλώντας στον κομματικό ραδιοσταθμό του Σύριζα, «Στο Κόκκινο», είπε ότι «ότι η δημοκρατία δεν κινδυνεύει από ενεργούς πολίτες» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον συριζαίο Δαμιανό «που κάνει μια καταπληκτική δουλειά σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον για να ενσωματωθούν τα παιδιά στην κοινωνία και όχι απλά να αποφυλακιστούν».

Δεν θα σχολιάσουμε ότι οι βομβιστές της ΣΠΦ θεωρούνται… παιδιά που πρέπει να «ενσωματωθούν κι όχι απλά να αποφυλακιστούν», ενώ ένα σπρώξιμο στον Δένδια θεωρείται κατάλληλη απαρχή για την επιβολή της συλλογικής ευθύνης.

Τι να πούμε, άλλωστε, σε έναν Πρόεδρο Βουλής που θεωρεί «στοχοποίηση» τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Προφανώς, κοιμάται κι ονειρεύεται τον Στάλιν. Και τα… παιδιά του θυμίζουν την νεαρή ηλικία του «πατερούλη» όταν κι αυτός ήταν κατσαπλιάς πριν γίνει αρχισφαγέας.

Και κάποια ερωτήματα επιπλέον:

α) Είναι αλήθεια ή ψέμματα ότι έχει θεσπιστεί ειδικός φωτογραφικός νόμος προκειμένου να καταστεί… αμετάθετος ο Δαμιανός;

β) Είναι αλήθεια ή ψέμματα ότι βάσει των προϋποθέσεων που ορίζονται για την θέση του διευθυντή και τη μεθοδολογία που εφαρμόζει στις προσλήψεις ο ίδιος δεν μπορεί κανείς άλλος να διεκδικήσει τη θέση;

δ) Αλήθεια, σε ποιον “στοχοποιούμε” τον Δαμιανό, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου; Στους τρομοκράτες που είναι φίλος τους και στους οποίος ο ίδιος εξετάζει τα γραπτά και τους περνάει για φοιτητές ή στην κυβέρνηση της οποίας το έργο επιτελεί; Ή απλά η Χρυσή Αυγή απλά ενημερώνει τον Ελληνικό Λαό για τα αίσχη που γίνονται;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/boutshs-damianos#ixzz4iqrFyglG

Advertisements

Comments Off on Δίχτυ προστασίας από Βούτση στους “ενεργούς πολίτες” που διευκολύνουν τους αριστερούς τρομοκράτες

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.