Χρήστος Παππάς στο Ράδιο Νεάπολις: Υπάρχει ελπίδα, υπάρχει η Χρυσή Αυγή! Ηχητικό

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς μίλησε τηλεφωνικά στο “Ράδιο Νεάπολις” Καβάλας όπου σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Αρχικά ανέφερε πως Σύριζα και Νέα Δημοκρατία προσπαθούν βιαίως να αλλάξουν την ελληνική κοινωνία και τις ελληνικές παραδόσεις, ενώ σημείωσε πως από τον Σεπτέμβριο θα στείλουν τα «προσφυγόπουλα» στα ίδια θρανία με τα ελληνόπουλα με όλες τις συνέπειες που συνεπάγονται.

Εν συνεχεία ο συναγωνιστής Παππάς παρουσίασε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την οικονομία, το Εθνικό νόμισμα, την σχέση της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την στήριξη των ελληνικών παραδόσεων ενάντια στην λαίλαπα της νέας τάξης πραγμάτων.

Τόνισε πως την 29η Μαΐου μόνο η Χρυσή Αυγή και ο Αρχηγός Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατέθεσε στεφάνι για την Άλωση της Πόλης και ακολούθησε μια μεγάλη τελετή Μνήμης στο κέντρο της Αθήνας για τον τελευταίο Αυτοκράτορα τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας.

Κλείνοντας είπε πως ο αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι εθνικοαπελευθερωτικός, αφού η χώρα μας είναι στην ουσία υπό μνημονιακή κατοχή και παράλληλα κατήγγειλε την συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ που απλώς μεταφράζει και ψηφίζει τα νομοσχέδια κατ΄ εντολή των δανειστών.

Όλοι αυτοί θέλουν να ποδηγετήσουν τον ελληνικό λαό, τον θέλουν στον καναπέ να πληρώνει τους φόρους και να μην κάνει τίποτα, υπάρχει όμως ελπίδα, υπάρχει η Χρυσή Αυγή ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-sto-radio-neapolis-uparchei-elpida-uparchei-h-chrush-augh-h#ixzz4iqpfLvZU

Advertisements

Comments Off on Χρήστος Παππάς στο Ράδιο Νεάπολις: Υπάρχει ελπίδα, υπάρχει η Χρυσή Αυγή! Ηχητικό

Filed under Ηχητικές Συνεντεύξεις

Comments are closed.