Ψέμματα και συκοφαντίες από τις “έγκυρες πηγές” κατά της Χρυσής Αυγής

Ψέμματα και συκοφαντίες από τις “έγκυρες πηγές” κατά της Χρυσής Αυγής

Είναι ίδιον και δυστυχώς συνήθεια όλων των συστημικών δημοσιογράφων να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις άκρως εξωφρενικές που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα.

Χαρακτηριστική περίπτωση η σημερινή στήλη “έγκυρες πηγές” της εφημερίδας “Δημοκρατία” όπου τα ψέμματα και η συκοφαντία κατά της Χρυσής Αυγής χτύπησαν κόκκινο! Ο γνωστός συστημικός δημοσιογράφος, που κινείται στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και επιμελείται την εν λόγω στήλη έγραψε:

…τώρα που ο Γιάννης Αντετονκούμπο έχει κλέψει τις καρδιές των φιλάθλων όλης της οικουμένης και διαφημίζει την ελληνική καταγωγή του παντού στον κόσμο: Την ελληνική ιθαγένεια του την έδωσε η ΝΔ και συγκεκριμένα ο τότε υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης. Μάλιστα, όταν ο Στυλιανίδης έδωσε την ιθαγένεια, η Χρυσή Αυγή είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία διαμαρτυρόταν ότι η ιθαγένεια εδίδετο σε πιθήκους“.

Η εν λόγω αναφορά του δημοσιογράφου, που προφανώς βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία από την νεοφιλελεύθερη παράταξη, είναι απόλυτα ψευδής!

Η Χρυσή Αυγή ουδέποτε εξέδωσε ανακοίνωση ή Δελτίο Τύπου αναφερόμενη στην απόδοση ιθαγένειας στον Αντετονκούμπο και κυρίως ουδέποτε τον χαρακτήρισε πίθηκο.

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής αποτελεί ότι η Ελληνική Ιθαγένεια πρέπει να δίδεται μόνο σε Έλληνες στην καταγωγή!

Τον καλούμε άμεσα να βρει την εν λόγω ανύπαρκτη ανακοίνωση, καθώς θα αποδειχθεί ψεύτης και κοινός συκοφάντης.

ΥΓ. Άλλοι είναι αυτοί που χαρακτηρίζουν με τα λόγια ή τα σκίτσα τους Χρυσαυγίτες ως πιθήκους και συγκεκριμένα οι σκιτσογράφοι των συστημικών εφημερίδων τους οποίους ουδέποτε κατήγγειλαν οι επαγγελματίες “εθνικόφρονες” της ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/psemmata-kai-sukofanties-apo-tis-egkures-phges-kata-ths-chrushs-aughs#ixzz4iwvyKnrl

Comments Off on Ψέμματα και συκοφαντίες από τις “έγκυρες πηγές” κατά της Χρυσής Αυγής

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.