Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Οι Άγγλοι γεύτηκαν ακόμα μία φορά τα καλά της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και της ενσωμάτωσης. Θρέψε φίδι το χειμώνα, να σε φάει το καλοκαίρι. Συνεχίστε ραγιάδες να δέχεστε αδιαμαρτύρητα την επέλαση των βαρβάρων. Συνεχίστε να τρέμετε τη δαμόκλεια σπάθη του ρατσισμού και τηςξενοφοβίας. Αν τολμήσετε να εκστομίσετε το παραμικρό για όσα συμβαίνουν, σας περιμένει ο Βορίδης και ο Βούτσης με τη σύμπραξη όλου του δη(ει)μοκρατικού τόξου να καταδικάσουν εσάς τους φίλους σας τους γονείς σας και τα παιδιά σας με τον πανίσχυρο νόμο που εφαρμόστηκε με απόλυτη επιτυχία επί δεκαετίες στα σοβιετικά γκούλαγκ, το νόμο περί συλλογικής ευθύνης. Και αν δεν συνετιστείτε τότε θα αναλάβει η “φρουρά”. Δεν το πήρατε το μήνυμα από τη βουλή; Τι δεν καταλαβαίνετε; Οσονούπω αυτή η τακτική θα επεκταθεί στην κοινωνία και στο λαό, στους υποτακτικούς δηλαδή και τους ραγιάδες, που τους κυνηγάς καικρύβονται, τους δέρνεις και σκύβουν, τους σκοτώνεις και σωπαίνουν!

Παν. Σ.

Ξαναχτύπησε ο εφιάλτης της ισλαμικής τρομοκρατίας: 7 νεκροί, 48 τραυματίες στο Λονδίνο – “Αυτό για τον Αλλάχ” φώναζαν οι δράστες!

Δεν υπάρχουν ούτε σωτήρες, ούτε μεσσίες. Εμείς τους δημιουργούμε, εμείς νομίζουμε ότι τους χρειαζόμαστε. Ο Μητσοτάκης πέθανε, αλλά έχει αφήσει πίσω του, ολόκληρη γενιά πολιτικών, για να συνεχίσουν το έργο του. Το παλιό έφυγε, έστω και αλληγορικά αν θέλουμε να το δούμε και έδωσε την θέση του, σε καινούργιο παλιό. Τα πρόσωπα δεν είναι ρυτιδιασμένα, αλλά πίσω από τα χαμόγελα και τις υποσχέσεις της νεότητας, κρύβεται η ίδια σαπισμένη πολιτική αρχή, πέρα από αποχρώσεις και σημαιάκια…

Γ. Π.

Μητσοτάκης στην γραμμή Μέρκελ: Ούτε λέξη για τους ενόχους του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Λονδίνο

Όσο μας συκοφαντούν τόσο γινόμαστε δυνατότεροι. Όσο μας βρίζουν και μας λασπολογούν τόσο γινόμαστε περισσότεροι. Θα έρθει η μέρα που θα είμαστε πλέον αμέτρητοι! Ποιοι μας βρίζουν και μας κακολογούν; Οι κλέφτες, οι ψεύτες, οι καταστροφείς της Πατρίδας μας, οι πολιτικοί (και ποινικοί) απατεώνες, οι καθηγητές του ψεύδους οι δημοσιογράφοι. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος. Τιμή μας!!!

Χρ. Ν.

Δυνατοί – Εθνικιστές – Έλληνες 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-5-iouniou-2017#ixzz4j7U6sKt0

Advertisements

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.