ΕΛΑΜ: Ταφόπλακα του Κυπριακού η πενταμερής διάσκεψη

ΕΛΑΜ: Ταφόπλακα του Κυπριακού η πενταμερής διάσκεψη

Έχουμε επιβεβαιωθεί ως Κίνημα για ακόμα μια φορά, αφού η πραγματοποίηση της πρώτης πενταμερούς μονιμοποίησε και νομιμοποίησε τις πενταμερείς διασκέψεις. Ταυτόχρονα αναβάθμισε το κατοχικό έκτρωμα σε ισότιμο συνομιλητή και υποβάθμισε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε ηγέτη κοινότητας, δίδοντας συγχωροχάρτι στην Τουρκία, αφού το πρόβλημα μας μετατράπηκε σε δικοινοτική διαφορά.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο τονίζει ότι βρισκόμαστε ενώπιον τεραστίων κινδύνων, αφού είναι νωπή στην μνήμη μας η παράδοση εδαφών εσαεί υπό τουρκική διοίκηση, σύμφωνα με τον χάρτη που κατατέθηκε από την Κυβέρνηση. Ένα χάρτη που όχι μόνο παρουσιάσαμε σαν επιτυχία, αλλά και οι συνταξιδιώτες του ενδιάμεσου χώρου τον αποδέχτηκαν χωρίς διαμαρτυρία.

Γραφείο Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Οι προκλήσεις συνεχίζονται – Νέα επιβεβαίωση του ΕΛΑΜ

Συνεχείς, δυστυχώς, οι επιβεβαιώσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου αφού μετά την Νέα Υόρκη ήταν το μοναδικό κόμμα που κατάγγειλε την στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος δεν τόλμησε να κάνει την παραμικρή νύξη στις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, ενώ θα διεξάγονται οι συνομιλίες, στην Κύπρο θα πραγματοποιούνται παράλληλα παράνομες στρατιωτικές ασκήσεις που θα παραβιάζουν το FIR Λευκωσίας.

Να θυμίσουμε επίσης ότι για ένα σχολικό φυλλάδιο ο ηγέτης της κατοχής αποχώρησε από τις συνομιλίες, αναγάγοντας το σε μείζον πολιτικό ζήτημα, κάτι που δεν πράττει η Κυβέρνηση Αναστασιάδη για τις συνεχείς παραβιάσεις του FIR Λευκωσίας και της Κυπριακής ΑΟΖ.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο καλεί την Κυβέρνηση να καταγγείλει την Τουρκία για την προκλητική της στάση και να αποχωρήσει άμεσα από τις ήδη εσφαλμένες συνομιλίες, ρίχνοντας την ευθύνη στην τουρκική πλευρά.

Γραφείο Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elam-tafoplaka-tou-kupriakou-h-pentamerh#ixzz4jKsxplqj

Advertisements

Comments Off on ΕΛΑΜ: Ταφόπλακα του Κυπριακού η πενταμερής διάσκεψη

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.

Comments are closed.