Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ο ατελείωτος χορός της υποκρισίας

Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ο ατελείωτος χορός της υποκρισίας

Με αφορμή τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είδαμε να απλώνεται εμπρός μας ένας ατέλειωτος χορός υποκρισίας από πολιτικούς του αντιπάλους, αλλά και από “φίλους” του της παρατάξεώς του, οι οποίοι τον πολέμησαν με κάθε τρόπο για περισσότερα από πενήντα χρόνια!

Κορυφαίος στο χορό αυτής της τραγωδίας, η οποία δείχνει την βαθύτατη υποκρισία που επικρατεί στην πολιτική ζωή του τόπου ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ανέτρεψε την κυβέρνηση Μητσοτάκη και μάλιστα, όπως είχε δηλώσει ο εκλιπών, έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων.

Αυτή είναι η πολιτική ζωή του τόπου και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού νοιώθει μια απέραντη απαξία για την πολιτική και τους πολιτικούς.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιθυμώντας να αποτελέσει την εξαίρεση σε όλο αυτό το οποίο συμβαίνει στην Πατρίδα μας και το οποίο δεν μας τιμά σαν Λαό, αρνείται να λάβει μέρος στον ατέλειωτο αυτό χορό της υποκρισίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-thanatos-tou-kwnstantinou-mhtsotakh-kai-o-ateleiwtos-choros-ths-upokrisia#ixzz4jKtUe1o3

Advertisements

Comments Off on Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ο ατελείωτος χορός της υποκρισίας

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.