Άμεση ικανοποίηση των εντολών των τοκογλύφων: Αύριο ψηφίζονται ως… τροπολογίες τα προαπαιτούμενα του μνημονίου

Άμεση ικανοποίηση των εντολών των τοκογλύφων: Αύριο ψηφίζονται ως… τροπολογίες τα προαπαιτούμενα του μνημονίου

Νέες υπόγειες μεθοδεύσεις για να ψηφίζουν μνημόνια μηχανεύτηκαν οι συριζαίοι, που πολλές φορές καταφέρνουν να αφήσουν άναυδους ακόμα και τους νεοδημοκράτες διδασκάλους τους, αλλά και τα λαμόγια του ΠαΣοΚ που δεν είχαν σκεφτεί παρόμοιες μεθοδεύσεις.

Συγκεκριμένα, όπως ουσιαστικά ανακοίνωσε ο Βούτσης στην διάσκεψη των Προέδρων, τα εναπομείναντα που έχουν απομείνει από το μνημόνιο της αριστεράς, δεν θα κατέβουν ως αυτοτελές νομοσχέδιο, που θα περάσει από επιτροπές και συζητήσεις στην Ολομέλεια, λαμβάνοντας την πρέπουσα δημοσιότητα, αλλά θα έρθουν ως… τροπολογίες σε άσχετο νομοσχέδιο και θα ψηφιστούν αύριο.

Οι κουτοπόνηροι Συριζαίοι νομίζουν ότι θα καταφέρουν, περνώντας ως τροπολογίες, την μείωση του αφορολογήτου, την οριστική αποδόμηση των συλλογικών συμβάσεων και την σφαγή των συνταξιούχων ότι έτσι θα μείνουν στο απυρόβλητο.

Πλανώνται πλάνη οικτρά, είναι ήδη καταγεγραμμένοι στην συνείδηση του κόσμο ως πλήρως συνένοχοι με τη ΝΔ και το ΠαΣοΚ για την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και το ξεπούλημα της Πατρίδος μας.

Πάντως, αν επιβεβαιώσουν τις προθέσεις τους, θα είναι η πρώτη φορά που οι τροπολογίες θα είναι περισσότερες σελίδες από το κανονικό νομοσχέδιο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/amesh-ikanopoihsh-twn-entolwn-twn-tokoglufwn-deutera-pshfizontai-ws-tropolo#ixzz4jR7ZObsS

Advertisements

Comments Off on Άμεση ικανοποίηση των εντολών των τοκογλύφων: Αύριο ψηφίζονται ως… τροπολογίες τα προαπαιτούμενα του μνημονίου

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.