Δίκη Χρυσής Αυγής: Πρωτοφανής απαξίωση της διαδικασίας από την Κατριβάνου – Διεκόπη η συνεδρίαση εξαιτίας της!

Εξόχως προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά που επέδειξε σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής η τέως Βουλευτής του Σύριζα Βασιλική Κατριβάνου.
Η Κατριβάνου κλήθηκε προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας, όμως μόνο ως τέτοια δεν συμπεριφέρθηκε. Απέφευγε να δώσει σαφείς απαντήσεις στις ερωτήσεις του Δικαστηρίου και διαρκώς έβγαζε «αντιφασιστικά» λογύδρια για τους «κακούς ναζιστές» οι οποίοι «θέλουν να καταλύσουν το πολίτευμα».

Τέτοια όμως παραληρήματα δεν έχουν θέση σε ένα ποινικό δικαστήριο, το οποίο αξιολογεί μόνο πραγματικά περιστατικά και όχι τις πολιτικές απόψεις του κάθε μάρτυρα.

Το αποκορύφωμα της ειρωνικής διάθεσης που είχε η Κατριβάνου απέναντι στην πλευρά των κατηγορουμένων, εκδηλώθηκε λίγο πριν το τέλος της συνεδρίασης.

Σε εκείνο το σημείο έκαναν ερωτήσεις οι συνήγοροι της υπεράσπισης οι οποίοι ζητούσαν από την μάρτυρα να πει αν γνωρίζει «συγκεκριμένα στοιχεία για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης».

Τότε η Κατριβάνου, ακριβώς επειδή δεν είχε τίποτε συγκεκριμένο να απαντήσει, προέβη σε μια πρωτοφανή κίνηση ασέβειας προς το Δικαστήριο και απάντησε «ναι, αυτό σας μάρανε».

Αμέσως η Πρόεδρος διέκοψε τη συνεδρίαση, η Κατριβάνου όμως δεν αρκέστηκε εκεί…

Διαβάστε την συνέχεια στο diki-xa.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dikh-chrushs-aughs-prwtofanhs-apajiwsh-ths-diadikasias-apo-katribanou-dieko#ixzz4jRiVLDIu

Advertisements

Comments Off on Δίκη Χρυσής Αυγής: Πρωτοφανής απαξίωση της διαδικασίας από την Κατριβάνου – Διεκόπη η συνεδρίαση εξαιτίας της!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.