Εξισλαμισμός: Θα ντύσουν Ελληνόπουλα με μπούργκες για να τιμήσουν τα προσφυγόπουλα!

Εξισλαμισμός: Θα ντύσουν Ελληνόπουλα με μπούργκες για να τιμήσουν τα προσφυγόπουλα!

Η ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας προχωρά με γοργούς ρυθμούς! Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων σήμερα το βράδυ το 2ο Δημοτικό σχολείο Χολαργού πραγματοποιεί μια… διαφορετική εκδήλωση – παράσταση υπέρ των “προσφύγων”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του indobserver οι μαθητές και μαθήτριες του 2ου Δημοτικού θα ντυθούν με ισλαμικές ενδυμασίες και με μπούργκες (αντίστοιχα), ενώ θα υπάρχουν και ντυμένοι “στρατιώτες” για να δείξουν τα βάσανα των προσφύγων!

Παράλληλα, θα υπάρχει και video wall οθόνη που -προφανώς- θα δείχνει σκηνές από τους πολέμους στη Συρία.

Όλα γίνονται υπό την οργάνωση της Διεύθυνσης του σχολείου, ενώ υπάρχουν σφοδρές αντιδράσεις μεταξύ των γονέων. Υπήρξαν μάλιστα γονείς που είπανε για ποιο λόγο δεν κάνουν μια παράσταση για τους Έλληνες της Μικρασιατικής καταστροφής και ντύνουν τα παιδιά με μπούργκες;

Φαίνεται πως καλλιεργείται το έδαφος υποδοχής “προσφυγόπουλων” στον Χολαργό.

Υ.Γ. Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από γονείς. Μάλιστα, μία μητέρα τηλεφώνησε επώνυμα και είπε ότι η ίδια πρότεινε να γίνει παράσταση για τους Έλληνες της Μικρασιατικής καταστροφής και αντ’ αυτού ντύνουν τα παιδιά με μπούργκες. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ejislamismos-tha-ntusoun-ellhnopoula-me-mpourgkes-gia-na-timhsoun-ta-prosfu#ixzz4jWHjY3IW

Advertisements

Comments Off on Εξισλαμισμός: Θα ντύσουν Ελληνόπουλα με μπούργκες για να τιμήσουν τα προσφυγόπουλα!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.