Ο Ιωάννης Αϊβατίδης για την ισλαμική βία και τον ύποπτο ρόλο των ΜΚΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στην επιτροπή ισότητας, νεολαίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων μίλησε ο βουλευτής Κερκύρας Ιωιάννης Αϊβατίδης, σχετικά με τον ρατσισμό και την βία που δέχονται οι Ευρωπαίοι πολίτες από τους ισλαμιστές του ISIS.

Πέραν των παραπάνω, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι ανάμεσα στους χορηγούς της ΜΚΟ Praksis είναι και η ΟΝΝΕΔ αλλά και η ισραηλινή κοινότητα Αθηνών, ενώ παράλληλα σημείωσε την διαρκώς αυξανόμενη αλλά και ασαφή συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Σχετικά δε με τις “ρατσιστικές επιθέσεις” ο Ι. Αϊβατίδης σημείωσε ότι από τις 84 υποθέσεις μόνον οι 11 έφτασαν στο δικαστήριο, γεγονός που αποδεικνύει ότι επρόκειτο για υποθέσεις που στερούνται αλήθειας και τεκμηρίωσης.

Κλείνοντας, ο βουλευτής μας έδωσε την πρέπουσα απάντηση στον εκπρόσωπο μεταναστών Ι. Σαμσιντίν ο οποίος μίλησε για την συμπεριφορά της ΕΛΑΣ, τονίζοντας ότι στην Γκάνα, την χώρα καταγωγής του, η ομοφυλοφιλία θεωρείται αδίκημα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-iwannhs-aibatidhs-gia-thn-islamikh-bia-kai-ton-upopto-rolo-twn-mko-binteo#ixzz4jUAeK7fg

Comments Off on Ο Ιωάννης Αϊβατίδης για την ισλαμική βία και τον ύποπτο ρόλο των ΜΚΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Comments are closed.