Αποκάλυψη που δείχνει το διάτρητο της Δικαιοσύνη!

 Δείτε γιατί γλεντούσαν οι ρομά που σκότωσαν τον 11χρονο Μάριο στο Μενίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για γλέντι ρομα
Αιτία για τον τραγικό θάνατο του 11χρονου αγοριού στο Μενίδι φέρεται να ήταν ένα γλέντι για τη μη προφυλάκιση δύο γυναικών, που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα για κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το «Βήμα», συγγενής των δύο γυναικών φέρεται να πυροβόλησε στα «τυφλά» κατά τη διάρκεια του γλεντιού, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 11χρονου μαθητή.
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας όταν στην περιοχή του Μενιδίου συνελήφθησαν τρία άτομα, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, για κατοχή σημαντικά μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.
Οι τρεις συλληφθέντες, αφού οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια προκειμένου να σχηματισθεί η δικογραφία, στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για κατάθεση.
Ο ανακριτής, παρά το βαρύ κατηγορητήριο, άφησε ελεύθερες τις δύο γυναίκες, μη διατάσσοντας την προφυλάκισή τους. Αυτό συνέβη την περασμένη Πέμπτη (08/06/2017), ημέρα κατά την οποία δολοφονήθηκε ο μικρός μαθητής.
Οι δύο γυναίκες, στη συνέχεια, επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Μενίδι και έστησαν γλέντι για να γιορτάσουν την ελευθερία τους.

Ένα γλέντι θανάτου…

Υ.Γ.Κ.Ε.: Βλέπετε δεν ήταν οι κυρίες αυτές Χρυσαυγίτισες για να προφυλακιστούν… 

Advertisements

Comments Off on Αποκάλυψη που δείχνει το διάτρητο της Δικαιοσύνη!

Filed under ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.