Παρεμβάσεις Συναγωνιστών Χ. Παππά και Χρ. Χατζησάββα για Ε. Ε. και ισλαμική τρομοκρατία – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Οι επιτροπές Εθνικής Άμυνας, Ευρωπαϊκών υποθέσεων και μορφωτικών υποθέσεων εισήλθαν σε κοινή συνεδρίαση με θέμα τον ανοιχτό διάλογο για την Ευρώπη: Προκλήσεις και προοπτικές για τη δημοκρατία, τα δικαιώματα και την οικονομική πολιτική. Στην συνεδρίαση ήταν καλεσμένοι καθηγητές Πανεπιστημίου του εξωτερικού, αλλά και μαρξιστές καθηγητές Πανεπιστημίου του εσωτερικού. Την Χρυσή Αυγή εκπροσώπησαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας.

Χρήστος Παππάς: ΟΧΙ στην Ευρώπη της τρομοκρατίας των ισλαμιστών, ΟΧΙ στην Ευρώπη της τρομοκρατίας των τραπεζιτών!

Μετά τις εισηγήσεις σας και την παραδοχή της αποτυχίας του μοντέλου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το ερώτημα παραμένει και το εκφράζω: Ποια είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση αυτήν την στιγμή;

Μήπως δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία μαριονέττα στα χέρια των διεθνών ολιγαρχών τοκογλύφων, μια μαριονέτα στα χέρια των πολυεθνικών και των αδυσώπητων οικονομικών συμφερόντων που δεν έχει τίποτα να προσφέρει πια στους λαούς της; Μήπως έχει μετατραπεί πλέον σε ένωση παρωδία, όπου αποφασίζουν μη αιρετοί τεχνοκράτες σ’ ένα δαιδαλώδες δίκτυο εξουσίας σε Βρυξέλλες, Στρασβούργο και Βερολίνο, δίχτυ που πνίγει ως λόγχος τους ευρωπαϊκούς λαούς; Μήπως έχει μετατραπεί σε μια Σοβιετική τύπου ένωση που μοναδικό σκοπό έχει να δημιουργήσει νέους σκλάβους, νέα φτηνά εργατικά χέρια, γεμίζοντας τις χώρες λαθρομετανάστες και ισλαμιστές;

Μήπως η δική σας Ευρώπη είναι αυτή που επιβάλλει τον εφιάλτη του νέου τρόπου ζωής που λέει πως πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την ισλαμική τρομοκρατία; Μήπως δεν είναι πασιφανές πλέον ότι δημιουργείται ένα πολυπολιτισμικό φάντασμα όπου εξαφανίζεται η κυριαρχία των εθνικών κρατών, πολεμούνται τα Έθνη, η Ιστορία και οι παραδόσεις διαγράφονται, και οι ευρωπαϊκοί Λαοί μετατρέπονται σ’ ένα πολύχρωμο, άθρησκο, απάτριδο πλήθος καταναλωτών, υποταγμένων στα αφεντικά της Νέας Τάξης πραγμάτων;

Η απάντηση σε αυτήν την λαίλαπα που έχει και το ψευδοεπιστημονικό μανδύα Φιλελευθερισμού και Μαρξισμού, η απάντηση σε αυτήν την ουτοπική ένωση και εφαρμογή των δολίων σχεδίων Kalergi είναι η εξής: τα Εθνικιστικά Κινήματα της γηραιάς ηπείρου με πρωτοπόρο το λαϊκό εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής πρέπει το ταχύτερο να αναλάβουν τις ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών και να οδηγήσουν την πολύπαθη κοινή πατρίδα των λαών μας σε μια ένωση Κρατών – Εθνών που θα σέβεται το ένα το άλλο και θα επικρατεί η αλληλεγγύη και η ειρήνη.

Ενάντια στην διεθνιστική μασονοδεξιά και ταυτόχρονα ενάντια στην διεθνιστική Αριστερά. Αυτή είναι η λύση στα σημερινά αδιέξοδα της σύγχρονης Ευρώπης. Απόδειξη αυτού είναι και η μανία με την οποία διώκονται όλα σχεδόν τα Εθνικιστικά Κινήματα από τους συστημικούς εντολοδόχους Δεξιούς και Αριστερούς του καθεστώτος της ευρωπαϊκής οικονομικής ολιγαρχίας.

Η απάντησή μας σε όλους εσάς που οραματιστήκατε την ένωση -εφιάλτη που βιώνουμε σήμερα με τον βορρά, τον νότο, με ευρώ ή χωρίς ευρώ: Σπείρατε ανέμους, θα θερίσετε θύελλες. Είμαστε εδώ, η Ευρώπη των εθνών είναι εδώ. Εμείς οι Χρυσαυγίτες και οι σύντροφοί μας στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, λέμε σθεναρά ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση της Νέας Τάξης.

ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση του ισοπεδωτισμού, των πολυεθνικών, των τοκογλύφων και της γερμανικής ολιγαρχίας. ΟΧΙ στην Ευρώπη της τρομοκρατίας των ισλαμιστών. ΟΧΙ στην Ευρώπη της τρομοκρατίας των τραπεζιτών!

Χρήστος Χατζησάββας: Υπάρχει ζωή και έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Στην ίδια επιτροπή τοποθετήθηκε ο βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας τονίζοντας ότι η Ευρώπη έχει γίνει ένα απέραντο “hot spot”, το ευρώ εξυπηρετεί μόνο την Γερμανία και η Ελλάδα πρέπει να στραφεί στην πρωτογενή αγροτική παραγωγή για να έχει ανάπτυξη.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του: “Ευχαριστώ, κύριε πρόεδρε, Μάθαμε λοιπόν σήμερα ότι για να διαφυλάσσει κάνεις την εθνική του ταυτότητα, την θρησκεία και την κουλτούρα του είναι ρατσισμός, ενώ από την απέναντι, αυτός ο οποίος έχει κάνει την Ευρώπη ένα απέραντο “hot spot” και οδηγεί τεράστιες μεταναστευτικές ροές προς την Ευρώπη, βάζοντας την Frondex στα σύνορα Ελλάδας – Σκοπίων, χωρίς να μπαίνει στην απλή σκέψη ό,τι εάν είναι να σταματήσουν αυτές οι ροές ή να προστατευθούν, γιατί δεν μπαίνουν στα σύνορα της Ευρώπης που είναι Ελλάδας – Τουρκίας. Να μην πιάνουν αυτούς που σώζονται από τα ναυάγια και την θάλασσα και να τους εγκλωβίσουν στην Ελλάδα, αλλά να κάνουν κάτι παραπάνω.

Προκλήσεις και προοπτικές λοιπόν για ποια Ευρώπη; Για την Ευρώπη συνεργασίας των εθνών ή για μια Ευρώπη των τραπεζιτών, των πολυεθνικών και της σκληρής ισοτιμίας του ευρώ που εξυπηρετεί μόνο τη Γερμανία και τις χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης με βαριά βιομηχανία; Δεν είναι μόνο τα μνημόνια ξέρετε, είναι πολλά πράγματα τα οποία νομοθετεί η Ευρώπη, μας υποδεικνύει τι να κάνουμε για τα πάντα, για πράγματα τα οποία δεν μπορεί να τα φανταστεί ο απλός πολίτης της Ε.Ε.. Έχει κάνει όμως και σοβαρότερα εγκλήματα, όπως είναι η Κοινή Αγροτική Πολιτική η οποία οδήγησε σε αλλαγή προσανατολισμού στην πρωτογενή παραγωγή των χωρών, καταστρεπτική για κάποιες χώρες του νότου, όπως είναι και η Ελλάδα.

Η μοναδική προοπτική που εγώ βλέπω, είναι το παράδειγμα της Μεγάλης Βρετανίας και εκεί πραγματικά θα φανεί το ποιος έχει δίκαιο για το εάν υπάρχει ζωή εκτός Ε.Ε., εκτός Ε.Ε. που έχει καταφέρει να δημιουργήσει αυτό το κατεστημένο το οποίο προανέφερα, δεν έχει σχέση με ευρώ γιατί η Μεγάλη Βρετανία δεν ήταν στο ευρώ ούτως ή άλλως. Δεν ευελπιστώ ότι θα ακολουθήσουν φυσικά και άλλα μέλη κράτη, ειδικά μετά την εκλογή Μακρόν, στην Προεδρία της Γαλλίας, που βλέπω ότι τη διεκδικούν και οι δύο πλευρές και οι σοσιαλδημοκράτες και οι χριστιανοδημοκράτες, τελικά με ποιον είναι ο Μακρόν; Δεν έχω καταλάβει, είναι εκπρόσωπος απλά αυτών που προανέφερα. Φυσικά στην Ελλάδα δεν υπάρχει πολιτικός στην Κυβέρνηση ή στην συγκυβέρνηση ή στην μνημονιακή Αντιπολίτευση ο οποίος θα βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ.

Για να προλάβω κάποιες σκέψεις και ταμπέλες που εύκολα κάποιοι θα κολλήσουν, ο ευρωσκεπτικισμός σήμερα είναι παθητικός. Δεν μιλάμε για θέληση εξόδου από την οικονομική ζώνη, μιλάμε για προετοιμασία κατάρρευσης του ευρώ. Θα πρέπει, αν θέλαμε να υπάρξει μια προοπτική για μια ελεύθερη Ευρώπη των εθνών, να απαγκιστρωθούμε από το ευρώ που καταστρέφει βήμα βήμα κάθε επίπεδο όλων των κρατών.

Πρέπει όλα τα μέλη κράτη να επιδοτήσουν, να δημιουργήσουν και να προστατεύσουν την πρωτογενή παραγωγή, τον αγροτικό τομέα, την κτηνοτροφία, την αλιεία, τους εργάτες και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Εμείς ως Χρυσή Αυγή λέμε ότι πρέπει να γίνουν ενέργειες όχι για να σωθεί το ευρώ και η Ε.Ε., αλλά για να σωθούν οι λαοί της Ε.Ε., να σωθεί πάνω απ’ όλα ο άνθρωπος. Το χρωστάμε αυτό στα γεννημένα και αγέννητα παιδιά μας και ο λόγος που θα επικρατήσει ο εθνικισμός, είναι γιατί όλα αυτά τα θεωρητικά που άκουσα και όλες αυτές οι συμφωνίες, έχουν μείνει στα χαρτιά και τίποτα θετικό δεν αποκομίζει πλέον ο πολίτης της Ε.Ε. και στρέφεται σε πατροπαράδοτους θεσμούς για την υπεράσπιση βωμών και εστιών“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parembaseis-sunagwnistwn-ch.-pappa-kai-chr.-chatzhsabba-gia-e.-e.-kai-islam#ixzz4jbVH0IAo

Advertisements

Comments Off on Παρεμβάσεις Συναγωνιστών Χ. Παππά και Χρ. Χατζησάββα για Ε. Ε. και ισλαμική τρομοκρατία – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Comments are closed.