Ένας Κύπριος «Μακρόν»: Τραπεζίτης, μνημονιακός και πρώην διευθυντής της τουρκικής coca-cola, ο υποψήφιος των κομμουνιστών της Κύπρου!

Γράφει ο Αντίοχος

Την… δόξα του πρώην τραπεζίτη των Ρόθτσιλντ, Μακρόν, φαίνεται πως ζήλεψαν τα κομμούνια της Κύπρου!

Έτσι, η Κεντρική Επιτροπή  του -«αδελφού» του ΚΚΕ- ΑΚΕΛ, με μεγάλη πλειοψηφία – 67 υπέρ, 17 κατά, 6 απείχαν – έδωσε το χρίσμα του υποψηφίου προέδρου στον… Μάικ Σπανό.

Ιδού και ο βίος και η πολιτεία του υποψηφίου προέδρου των κομμουνιστών: οικονομολόγος στο επάγγελμα, με σπουδές στην Αμερική (ένας είναι ο εχθρός, ο ιμπεριαλισμός – oh yes!), διευθυντική καριέρα σε πολυεθνικές εταιρείες και τράπεζες, ήτοι πρώην διευθύνων σύμβουλος στην τουρκική Coca Cola (που πάει με… όλα!), πρώην γενικός διευθυντής της κυπριακής Coca Cola, διευθυντής στην Τράπεζα Κύπρου και διευθυντής στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου.

Και τα «προσόντα» του δεν τελειώνουν εδώ…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enas-kuprios-makron-trapeziths-mnhmoniakos-kai-prwhn-dieuthunths-ths-tourki#ixzz4jj23tiXi

Advertisements

Comments Off on Ένας Κύπριος «Μακρόν»: Τραπεζίτης, μνημονιακός και πρώην διευθυντής της τουρκικής coca-cola, ο υποψήφιος των κομμουνιστών της Κύπρου!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.