“Δημοκρατία”: Μόνο η Χρυσή Αυγή τίμησε τον ήρωα της Κύπρου Παναγιώτη Σταυρουλόπουλο

Με ένα εξαιρετικό κείμενο η ”Δημοκρατία” δείχνει την θλιβερή αντιμετώπιση του κράτους του ελλαδιστάν σε όσους έμαθαν στη ζωή τους να φυλούν Θερμοπύλες

Υπό τον τίτλο: “Η Ραφήνα κείται μακράν” στο σχόλιο του Χρήστου Μπολώση διαβάζουμε τα εξής:

”Τη  Δευτέρα έγινε στη Ραφήνα η κηδεία του ταξίαρχου ε.α. Παναγιώτη Σταυρουλόπουλου, ο οποίος ως στρατοπεδάρχης του στρατοπέδου της ΕΛΔΥΚ στον ”Αττίλα ΙΙ”,  μεγαλούργησε με τους 317 στρατιώτες του και σε αναλογία 1 προς 22 έναντι των Τούρκων.

Τη Δευτέρα, λοιπόν, έμαθα ότι η μάχη εκείνη είχε σχεδιάσει και είχε εκτελέσει η Χρυσή Αυγή. Αλλιώς, δεν εξηγείται ότι μόνο αυτή, και μάλιστα με τον Αρχηγό της, παρέστη στην τελετή και ουδείς έτερος από το Κοινοβούλιο.

Βέβαια, για τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου υπάρχουν βάσιμες δικαιολογίες. Επί παραδείγματι, ότι η Ραφήνα κείται μακράν ή ότι ήταν μεσημέρι ή ότι έκανε ζέστη ή ότι ήταν κουρασμένοι από τη προηγούμενη με το Gay Pride. Ακόμη μια δικαιολογία είναι ότι έχει χαθεί η τσίπα των πολιτικών μας.

Πάντως, τόσο η Κύπρος όσο και ο Στρατός τίμησαν, όπως του άξιζε, τον ήρωα Σταυρουλόπουλο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε”.

Χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο στα όσα διαβάσαμε παραπάνω; Προφανώς και όχι, καθώς τόσο ο μοναδικά Εθνικός ρόλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όσο και η αντεθνική στάση ολάκαιρου του ”συνταγματικού τόξου” φαίνονται ξεκάθαρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmokratia-mono-h-chrush-augh-timhse-ton-hrwa-ths-kuprou-panagiwth-stauroul#ixzz4jyQhc1hH

Comments Off on “Δημοκρατία”: Μόνο η Χρυσή Αυγή τίμησε τον ήρωα της Κύπρου Παναγιώτη Σταυρουλόπουλο

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.