Μετά την απεργία η «Αυγή» προσφέρει δωρεάν διακοπές, μήπως και βρει αναγνώστες!

Μετά την απεργία η «Αυγή» προσφέρει δωρεάν διακοπές, μήπως και βρει αναγνώστες!

Φαίνεται ότι η πείνα που διακατέχει τα «λιγούρια της εξουσίας» του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο μεγάλη που τα «τρώνε» όλα, με αποτέλεσμα να μην περισσεύει τίποτα για την κομματική φυλλάδα της «Αυγής», η οποία με την αξία της έχει «καπαρώσει» εδώ και χρόνια την τελευταία θέση στις κυκλοφορίες, δίνοντας σκληρή μάχη για να μην πέσει κάτω από τα 1000 (χίλια) πωληθέντα φύλλα ημερησίως.

Αυτό είχε σαν συνέπεια την απόφαση για απεργία, την οποία έλαβαν οι εργαζόμενοι στην «Αυγή», λόγω της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους και της ανυπαρξίας σχεδίου βιωσιμότητας της εν λόγω φυλλάδας. Την ίδια στιγμή η διοίκηση της «Αυγής» πιστεύει πως μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με προσφορές δωρεάν… τριήμερων αποδράσεων σε καλοκαιρινούς προορισμούς!

Η γενική συνέλευση των εργαζομένων που συνήλθε χθες αποφάσισε για σήμερα απεργία στην εφημερίδα. Ανεξάρτητα αν η απεργία πραγματοποιηθεί (απαιτείται απόφαση της ΕΣΗΕΑ), οι καταγγελίες για καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων δίνουν και παίρνουν. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε ότι πρέπει να καταβληθεί τουλάχιστον ένας μισθός, να υπάρξει δέσμευση για εξομάλυνση της μισθοδοσίας και διασφάλιση της βιωσιμότητας της εφημερίδας, καθώς για το 2017 δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα σχέδιο του βασικού μετόχου (ΣΥΡΙΖΑ).

Αντί σχεδίου βιωσιμότητας πάντως, η διοίκηση της «Αυγής» επιχειρεί να δελεάσει τους φίλους, τους υποστηρικτές και τους αναγνώστες της να γίνουν άμεσα συνδρομητές τάζοντάς τους δωρεάν τριήμερες διακοπές! Όπως αναφέρεται σε κείμενο στην εφημερίδα, όσοι το δεκαήμερο 12 έως 22 Ιουνίου γίνουν συνδρομητές της «Αυγής» θα επωφεληθούν από διακοπές στην Κέρκυρα, στην Κρήτη και στο Πήλιο.

Φαίνεται ότι το «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» επεκτείνεται και στον χώρο του… τουρισμού, με την μέθοδο της «μπακαλικής», βεβαίως, όπως θα έλεγε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης. Αφού η «Αυγή» δεν μπορεί να δελεάσει τους υποψήφιους αναγνώστες της με την «ποιοτική», «εμπεριστατωμένη» και «ουμανιστική» ύλη της θα το επιχειρήσει με προσφορές για μακροβούτια και άραγμα σε διάφορες περιοχές της Χώρας…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apergia-sthn-augh.-prosferei-dwrean-diakopes-mhpws-kai-brei-anagnwstes#ixzz4jyHp16P3

Advertisements

Comments Off on Μετά την απεργία η «Αυγή» προσφέρει δωρεάν διακοπές, μήπως και βρει αναγνώστες!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.