Ανάλγητοι και επικίνδυνοι: Υπέγραψαν εθνοκτόνο μνημόνιο μέχρι το 2060 και πανηγυρίζουν!

Ανάλγητοι και επικίνδυνοι: Υπέγραψαν εθνοκτόνο μνημόνιο μέχρι το 2060 και πανηγυρίζουν!

Με συμφωνία τελείωσε το Eurogroup χθες το βράδυ και βγήκαν ευθύς αμέσως οι συριζαίοι να πανηγυρίσουν. Μια συμφωνία που όπως τους κάρφωσε ο Σόιμπλε την έχουν αποδεχθεί εδώ και τρεις εβδομάδες, αλλά καθυστέρησαν σκοπίμως να την ανακοινώσουν για… επικοινωνιακούς λόγους.

Πέρα από τα non paper και τους διάφορους «κύκλους του Μαξίμου» που είπαν πολλά και διάφορα, ο ίδιος ο Τσίπρας στο twitter του ανακοίνωσε ότι:

«Σήμερα η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Έχουμε μια συμφωνία που ανταποκρίνεται στις θυσίες του ελληνικού λαού. Με ενότητα και αποφασιστικότητα προχωράμε μπροστά για τη δίκαιη ανάπτυξη και την επούλωση των πληγών της κρίσης».

Τι υπέγραψε, όμως, ο Τσίπρας που οδήγησε σε αυτήν την ομολογουμένως πανηγυρική ανακοίνωση; Υπέγραψε, λοιπόν, ότι θα υπάρχουν πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022 και πάνω από 2% μέχρι το 2060.

Επιπλέον, συμφωνήθηκε ότι οι μεικτές χρηματοδοτικές δαπάνες θα πρέπει να μειωθούν στο 15% του ΑΕΠ μεσοπρόθεσμα και να παραμείνουν χαμηλότερα από το 20% του ΑΕΠ μακροπρόθεσμα.

Κοινώς, θα έχουμε εποπτεία και πολύ σκληρή λιτότητα μέχρι το 2060 και… βλέπουμε.

Όσον αφορά την περιβόητη ρύθμιση του χρέους στην ουσία πέρασε η πρόταση Σόιμπλε που ορίζει πως η παράταση και η επιμήκυνση των ωριμάνσεων των δανείων θα είναι από 0 έως 15 χρόνια και η όποια ουσιαστική συζήτηση θα γίνει μετά το 2018 και αν αυτό είναι απαραίτητο.

Με απλά λόγια, οι συριζαίοι ως νέοι νεοδημοκράτες και φανατικοί μνημονιακοί πανηγυρίζουν την μνημονιακή λαίλαπα που εξαπολύουν εναντίον του Ελληνικού Λαού. 

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση: “Ο Τσίπρας υπέγραψε την υποδούλωση της Ελλάδος μέχρι το 2060 χωρίς καμία απολύτως ελάφρυνση χρέους και με μηδενικές προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας. 

Μόνη λύση η ανατροπή του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος και μία εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής που θα εκμεταλλευθεί τον εθνικό μας πλούτο προς όφελος των Ελλήνων.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/analghtoi-kai-epikindunoi-upegrapsan-sklhro-mnhmonio-mechri-to-2060-kai-pan#ixzz4kAGWfpeQ

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s