ΕΛΑΜ: Αποδέχθηκαν την διχοτόμηση και δεν αντιδρούν στις τουρκικές προκλήσεις

ΕΛΑΜ: Αποδέχθηκαν την διχοτόμηση και δεν αντιδρούν στις τουρκικές προκλήσεις

Μετά τις παράνομες ασκήσεις με πραγματικά πυρά, την εισβολή στην Κυπριακή ΑΟΖ και τις συνεχείς παραβιάσεις του FIR Λευκωσίας, η Τουρκία ανακοίνωσε ότι θα στείλει πλατφόρμα γεωτρήσεων για να ξεκινήσει εξορύξεις και μάλιστα με συμφωνημένο ποσοστό κέρδους μεταξύ αυτής και του ψευδοκράτους 50%.

Είναι άξιο απορίας, γιατί δεν υπάρχει καμία αντίδραση εκ μέρους της Κυβέρνησης, αντ’ αυτού προχωρούμε σε μια νέα πενταμερή διάσκεψη με σκυμμένο το κεφάλι, κάτω από τις τουρκικές απειλές και προκλήσεις.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο διερωτάται μήπως κάποιοι έχουν αποδεχθεί την διχοτομική λύση για ένα δικοινοτικό κράτος, αναγνωρίζοντας ότι το βόρειο τμήμα της Κύπρου υπάγεται πλέον στην τουρκική διοίκηση, γι’ αυτό δεν υπάρχουν αντιδράσεις;

Καλούμε την Κυβέρνηση να δώσει σαφείς απαντήσεις και αν υπάρχει ίχνος αξιοπρέπειας να αποχωρήσει από τις συνομιλίες, με αφορμή τα πιο πάνω.

Γραφείο Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elam-apodechthhkan-thn-dichotomhsh-kai-den-antidroun-stis-tourkikes-proklhs#ixzz4kBbuCv7N

Advertisements

Comments Off on ΕΛΑΜ: Αποδέχθηκαν την διχοτόμηση και δεν αντιδρούν στις τουρκικές προκλήσεις

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.

Comments are closed.