Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: Η Ε.Ε. επιβάλει τον υποσιτισμό και την γενοκτονία των Ελληνόπουλων – ΒΙΝΤΕΟ

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, στα πλαίσια της συζητήσεως για την παιδική φτώχεια.

Ακολουθεί η ομιλία:

“Κυρία Πρόεδρε, σύμφωνα με έκθεση της UNICEF, μέχρι το 2030, 167 εκατομμύρια παιδιά θα ζουν στη φτώχεια. Δυστυχώς, αυτή η απαράδεκτη κατάσταση ισχύει και για τα παιδιά της Ελλάδος, η οποία έχει καταστραφεί οικονομικά από τα μνημόνια που της έχουν επιβληθεί.

Το 25% του εργατικού δυναμικού της χώρας είναι άνεργο, με αποτέλεσμα 686.000 παιδιά να υποσιτίζονται και να αντιμετωπίζουν ακόμη και τον θάνατο από ασιτία. Αυτό, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι απαράδεκτο. Ευτυχώς, οι δεσμοί της οικογενείας στην Ελλάδα είναι ακόμη ισχυροί και έτσι αντιμετωπίζεται μερικώς αυτή κατάσταση με την πενιχρή σύνταξη του παππού και της γιαγιάς. Όμως, οι ανάλγητοι δανειστές, μεταξύ των οποίων είναι και η Ευρωπαϊκή Ένωση, επιβάλλουν μείωση και αυτών των χαμηλών συντάξεων.

Έτσι, μία γενιά νέων παιδιών στην Ελλάδα απειλείται με γενοκτονία. Ο ηγετικός κύκλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει πάραυτα να σταματήσει αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση και να πάψει να χύνει υποκριτικά δάκρυα για τη φτώχεια των παιδιών ανά τον κόσμο”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/strathgos-g.-epithdeios-h-ee-epibalei-ton-upositismo-kai-thn-genoktonia-twn#ixzz4kADxqPvJ

Advertisements

Comments Off on Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: Η Ε.Ε. επιβάλει τον υποσιτισμό και την γενοκτονία των Ελληνόπουλων – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.