Περιοδικό Politico: Η Ελλάδα είναι μια χρεοκοπημένη αποικία της Γερμανίας!

Περιοδικό Politico: Η Ελλάδα είναι μια χρεοκοπημένη αποικία της Γερμανίας!

Την πάσα αλήθεια, δηλαδή ότι η Ελλάς των… «ηρωικών διαπραγματευτών» (στα τέσσερα, στα τέσσερα!) είναι μια Μπανανία («de facto αποικία της Γερμανίας», είναι ο ακριβής όρος που χρησιμοποιείται…), αναφέρει σε άρθρο του το γνωστό περιοδικό “Politico”.

To κείμενο που έχει τίτλο «Γιατί η Ελλάδα είναι de facto αποικία της Γερμανίας», έχει ως εξής:

«Η ελάφρυνση χρέους που απεγνωσμένα θέλει η Αθήνα είναι όμηρος στις πολιτικές ενόψει των γερμανικών εκλογών. Κανένας σοβαρός οικονομολόγος δεν πιστεύει πως η Ελλάδα θα καταφέρει ποτέ να αποπληρώσει το χρέος, άνω των 300 δισ. ευρώ χωρίς ουσιαστική «συγχώρεση» από τους δανειστές της.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πειστεί η Γερμανία, η χώρα στην οποία η Ελλάδα χρωστάει τα περισσότερα. Για τη μεγαλύτερη από τη σχεδόν 10ετή ύφεση της Ελλάδας, η χώρα ήταν όμηρος της εσωτερικής πολιτικής. Τώρα, είναι όμηρος της Γερμανίας.

Δυστυχώς για τον Τσίπρα, δεν έχει μεγάλο λόγο στο θέμα. Σε όλη την Ευρώπη, η Ελλάδα έχει συνώνυμο της οικονομικής ανικανότητας.

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/periodiko-politico-h-ellada-einai-mia-mnhmoniakh-mpanania#ixzz4kGYNI9I0

Advertisements

Comments Off on Περιοδικό Politico: Η Ελλάδα είναι μια χρεοκοπημένη αποικία της Γερμανίας!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.