Λογοκλοπή κοινοβουλευτικού ελέγχου από την ΝΔ: Εμφανίζουν ως δική τους ερώτηση του Συναγωνιστή Λαγού για σχέσεις Σύριζα-Ανέλ με το οργανωμένο έγκλημα!

Λογοκλοπή κοινοβουλευτικού ελέγχου από την ΝΔ: Εμφανίζουν ως δική τους ερώτηση του Συναγωνιστή Λαγού για σχέσεις Σύριζα-Ανέλ με το οργανωμένο έγκλημα!

Ασυλία στους τρομοκράτες της Αριστεράς από την ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία

Δεν έχει όρια το θράσος των μνημονιακών, κυβερνώντων και δήθεν αντιπολιτευόμενων, οι οποίοι όντας παντελώς ανίκανοι προβαίνουν σε απευθείας κλοπή από την Χρυσή Αυγή, στην οποία, βεβαίως, δεν τολμούν να απαντήσουν, προφασιζόμενοι την περί «εγκληματικής οργάνωσης» κατηγορία.

Μέγα ζήτημα μέσω σωρείας ανακοινώσεων προκάλεσε η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις σχέσεις της κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ με το οργανωμένο έγκλημα και την τρομοκρατία. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αφορά τις επαφές Καμμένου με τον καταδικασμένο Γιαννουσάκη και ως πηγή αναφέρεται η εφημερίδα «Καρφί».

Βεβαίως, το συγκεκριμένο ζήτημα είχε προκαλέσει πολιτικό σεισμό προ 12 ημερών όταν οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις είχαν γίνει από τον Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγό. Τότε ο Συναγωνιστής είχε προβεί σε αποκαλύψεις τόσο για τις επαφές Καμμένου – Γιαννουσάκη, όσο και για την δράση του στελέχους του Σύριζα, Δαμιανού, στις φυλακές ανηλίκων. Τότε, τόσο ο Σύριζα, όσο και η ΝΔ σφύριζαν αδιάφορα αποφεύγοντας την όποια απάντηση, πέρα από δηλώσεις (μέχρι και του Προέδρου της Βουλής) προς υπεράσπιση των τρομοκρατών.

Η ΝΔ περίμενε 12 ημέρες προκειμένου να ξεχαστεί (νομίζει) η ερώτηση του Συναγωνιστή Λαγού επέλεξε το ένα και μόνο τμήμα της, αυτό που αφορούσε και επιχειρηματικά συμφέροντα, για να προβάλλουν τα ΜΜΕ ως «κόντρα ΝΔ – Σύριζα». Βεβαίως, ουδείς ασχολήθηκε πως η Νέα Δημοκρατία με αυτόν τον τρόπο από την μία παρείχε ασυλία στους τρομοκράτες μαζί με τον Σύριζα και από την άλλη πως προέβη σε μία επίδειξη μικροπρέπειας και αήθους αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς.

Θυμίζουμε την συγκλονιστική ομιλία του Συναγωνιστή Λαγού από τις 6 Ιουνίου:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/logokloph-koinobouleutikou-elegchou-apo-thn-nea-dhmokratia-emfanizoun-ws-di#ixzz4kNvKhVNv

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s