Διευθυντής μυστικών υπηρεσιών της Σουηδίας: Η χώρα μας είναι άσυλο χιλιάδων τρομοκρατών που εμφανίζονται ως «προσφυγάκια»!

Διευθυντής μυστικών υπηρεσιών της Σουηδίας: Η χώρα μας είναι άσυλο χιλιάδων τρομοκρατών που εμφανίζονται ως «προσφυγάκια»!

Στην παραδοχή ότι η… πολυπολιτισμική χώρα του είναι άσυλο χιλιάδων τρομοκρατών, προχώρησε ο διευθυντής των σουηδικών μυστικών υπηρεσιών, Άντερς Θόρνμπεργκ.

Κι όπως αποκάλυψε, μετά από την μαζική προσέλευση «προσφύγων» από τις εμπόλεμες ζώνες της Συρίας, του Ιράκ και των άλλων κρατών που χρησιμοποιούν ως βάσεις τους οι οργανώσεις των τζιχαντιστών-αποκεφαλιστών, δηλώνοντας χαρακτηριστικά, ότι «το 2010 υπήρχαν στις λίστες 200 ονόματα, ενώ σήμερα, εφτά χρόνια μετά (2017), τα ονόματα των ύποπτων τρομοκρατών ανέρχονται σε χιλιάδες»!

Προσέθεσε επίσης, ότι «είχαμε χωρίσει τους ριζοσπαστικοποιημένους σε…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dieuthunths-mustikwn-uphresiwn-ths-souhdias-h-chwra-mas-einai-asulo-chiliad#ixzz4kQa0uwc2

Advertisements

Comments Off on Διευθυντής μυστικών υπηρεσιών της Σουηδίας: Η χώρα μας είναι άσυλο χιλιάδων τρομοκρατών που εμφανίζονται ως «προσφυγάκια»!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.