Τα κομμούνια απειλούν με νέο γύρο: «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε»!

Όχι μόνο είναι αμετανόητα τα κομμούνια για τις προδοσίες και τα εγκλήματα που διέπραξαν στο παρελθόν (για να μετατρέψουν την Μακεδονία και την Θράκη μας σε βουλγαρικές επαρχίες…), αλλά με τον τρόπο τους συνεχίζουν να προκαλούν και να απειλούν με νέο γύρο προδοσίας και εγκλήματος!

Έτσι, γύρισαν μια ταινία-ντοκιμαντέρ, διάρκειας μιας ώρας και 45 λεπτών, με τον χαρακτηριστικά απειλητικό τίτλο: “Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε”. Η προπαγανδιστική ταινία, που ασφαλώς πραγματεύεται τα «κατορθώματα» των εαμοβουλγάρων του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ κατά την κατοχή και τον συμμοριτοπόλεμο, θ’ αρχίσει να προβάλλεται σε κινηματογράφους από τις 22 Ιουνίου.

Εις ότι αφορά την σχέση του με το σήμερα, αναφέρουν σχετικά οι κομματικοί διαφημιστές του:

«Ο αγώνας του ΔΣΕ μας διδάσκει ακόμα την τεράστια σημασία που έχει η καλή οργάνωση και εκπαίδευση δυνάμεων σε όλες τις φάσεις του αγώνα. Πολύτιμη πείρα για το σήμερα και το αύριο».

Είναι προφανές, ότι εννοούν πως θα το ξανακάνουν όταν θα βρουν την ευκαιρία και ότι θα είναι πιο οργανωμένοι και πιο καλά εκπαιδευμένοι από τότε!

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-kommounia-apeiloun-me-neo-guro-ti-ki-an-epese-o-grammos-emeis-tha-n#ixzz4kR6Dz86c

Comments Off on Τα κομμούνια απειλούν με νέο γύρο: «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε»!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.