Τραγέλαφος: Αντί για αστυνομικές επιχειρήσεις ο Σύριζα κάνει διορισμούς και στήνει επιτροπή για την «Στήριξη των Ρομά»!

Τραγέλαφος: Αντί για αστυνομικές επιχειρήσεις ο Σύριζα κάνει διορισμούς και στήνει επιτροπή για την «Στήριξη των Ρομά»!

Ένα μικρό παιδί δολοφονήθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα Ρομά στο Μενίδι και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν να διαδηλώσουν το πρόβλημα που βιώνουν εδώ και δεκαετίες, κάνοντας συγκλονιστικές καταγγελίες για το πώς ήμασταν όλοι τυχεροί που δεν υπήρξαν και άλλοι νεκροί την τελευταία δεκαετία.

Η απάντηση του Σύριζα ήταν αρχικά ότι «έγινε μια στραβή» και ακολούθως αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την «στραβή». Έτσι συνέστησαν μία «επιτροπή», θα διορίσουν κι άλλους συριζαίους, θα σπαταλήσουν κι άλλο κρατικό χρήμα με απώτερο σκοπό το να δώσουν περαιτέρω προνόμια στους Ρομά.

Συγκεκριμένα, η Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής Ένταξης των Ρομά, «καλείται να αντιμετωπίσει την ακραία φτώχεια και τη βελτίωση συνθηκών διαβίωσης των Ρομά». Ήδη εγκρίθηκε η καταβολή ποσού συνολικού ύψους 838.094,74 ευρώ, μεταξύ άλλων, και για χρηματοδότηση «Κέντρων Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων». Επιπλέον θα προσληφθούν δύο συριζαίοι με μισθό 3000€ το μήνα ως «γενικοί γραμματείς» και άλλοι 24 συριζαίοι με μισθό 1500€ το μήνα για να φροντίσουν να διατεθούν ακόμα περισσότερα κονδύλια στους Ρομά.

Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περιττεύει για το πόσο τραγικά επικίνδυνη και γελοία είναι η συγκεκριμένη κυβέρνηση. Δείτε και το ΦΕΚ:

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το Μενίδι σχετικά με την εγκληματική δράση των ρομά: Κάτοικοι ανοίγουν το στόμα τους και εκθέτουν την πολιτεία – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη υπουργών Σύριζα για Μενίδι: Θα βάλουμε ρομά ακόμα και στην Αστυνομία για να εξασφαλίσουμε την ατιμωρησία! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tragelafos-anti-gia-astunomikes-epicheirhseis-o-suriza-kanei-diorismous-kai#ixzz4kSHZKgjq

Advertisements

Comments Off on Τραγέλαφος: Αντί για αστυνομικές επιχειρήσεις ο Σύριζα κάνει διορισμούς και στήνει επιτροπή για την «Στήριξη των Ρομά»!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.