ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ: Συνοδεία συριζαίων ο Γιλντιρίμ στους τουρκόφρονες!

ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ: Συνοδεία συριζαίων ο Γιλντιρίμ στους τουρκόφρονες!

Είχαμε γράψει για την απαράδεκτη περιοδεία που επετράπη να διεξάγει στην Θράκη μας ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Γιλντιρίμ, την οποία χαιρέτισε το τουρκοκόμμα, κάνοντας λόγο για τον «πρωθυπουργό της Μητέρας Πατρίδας».

Αυτό που δεν μπορούσαμε αρχικώς να φανταστούμε είναι ότι η συγκεκριμένη περιοδεία θα γινόταν παρουσία συριζαίων! Ναι, δεν πρόκειται περί κάποιου αστείου ή κάποιας παρανοήσεως.

Ο Γιλντιρίμ επισκέφτηκε την Θράκη και τους τουρκόφρονες, που έσπευσαν να διοργανώσουν υποδοχή, συνοδεία στελεχών του Υπουργείου Εξωτερικών! Επιπλέον αυτού, η σύζυγος του Γιλντιρίμ επισκέφτηκε παράνομες οργανώσεις τουρκοφρόνων, σε ένα «παράλληλο» πρόγραμμα επισκέψεων, εξαιρετικά προκλητικό.

Οι συριζαίοι με την παρουσία τους νομιμοποίησαν τις επεκτατικές βλέψεις της τουρκίας στην Θράκη και όλο αυτό αφότου ο Γιλντιρίμ ξεφτίλισε τον Τσίπρα λέγοντας ότι τα ενεργειακά κοιτάσματα της Πατρίδος μας είναι «πανανθρώπινη κληρονομιά» και ότι «παραβιάσεις γίνονται εκατέρωθεν».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnika-epikindunoi-sunodeia-surizaiwn-o-gilntirim-stous-tourkofrones#ixzz4kYZHNZ63

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s