Καταγγελία ΕΛΑΜ: Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να αποδεχθεί τουρκικό στρατό στην Κύπρο

Επιστρέφει ακόμα πιο προκλητικός ο Υπουργός Εξωτερικών Γιαννάκης Κασουλίδης με νέες δηλώσεις στις οποίες αναφέρει ότι «αν είναι να πάμε εκεί και οι τούρκοι να επιμένουν σε εγγυήσεις και στρατεύματα και επεμβατικά δικαιώματα ενώ εμείς να λέμε αυτό που προπαγανδίζουν (μηδέν-μηδέν) τότε δεν κάνουμε τίποτα»» ξεκαθαρίζοντας πως η κυβέρνηση είναι έτοιμη για ακόμα μια ολέθρια υποχώρηση.

Να θυμίσουμε επίσης και τις εντελώς απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών, στην εφημερίδα «Μιλλιέτ» στις 25 Απριλίου 2017, για τις οποίες εκδώσαμε σχετικό Δελτίο Τύπου με το οποίο καλούσαμε τον ίδιο και την Κυβέρνηση να μας απαντήσουν κατά πόσο υιοθετούν τις συγκεκριμένες δηλώσεις, χωρίς ΠΟΤΕ να το πράξουν.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί εκ νέου τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μας απαντήσει αν υιοθετεί τις νέες δηλώσεις, ότι δηλαδή στην πενταμερή θα αποδεχθούμε εγγυήσεις και τουρκικά στρατεύματα.

Όταν πάμε με τέτοια μυαλά στην οποιαδήποτε διαπραγμάτευση τότε είναι κατανοητό στον οποιοδήποτε γιατί το Κυπριακό συνεχώς διολισθαίνει.

elamcy.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kataggelia-elam-h-kubernhsh-einai-etoimh-na-apodechthei-tourkiko-strato-sth#ixzz4kWQnDIiW

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s