Οδυρμός Κατριβάνου σε αριστερίστικη εφημερίδα: Δεν μας αφήνουν να κάνουμε “δικαστήριο του βουνού” στην Χρυσή Αυγή – Δεν έπρεπε να έχουν δικηγόρους!

Οδυρμός Κατριβάνου σε αριστερίστικη εφημερίδα: Δεν μας αφήνουν να κάνουμε “δικαστήριο του βουνού” στην Χρυσή Αυγή - Δεν έπρεπε να έχουν δικηγόρους!

Δεν πήγε ιδιαιτέρως καλά η κατάθεση της Κατριβάνου στο δικαστήριο και έτσι έσπευσε να ανασκευάσει με επιθετικό της άρθρο σε αριστερίστικη εφημερίδα. Από το άρθρο της δεν αξίζει να αναφερθούμε στις ευχαριστίες προς την ΜΚΟ που έχει στήσει ο Σόρος για να βγάζει την προπαγανδιστική γραμμή για την δίκη της Χρυσής Αυγής. Δεν αξίζει επίσης να αναφερθούμε στην επιμονή για να είναι η δίκη πάντα δίπλα στα Εξάρχεια, αρνούμενη κάθε άλλη πρόταση. Οι λόγοι είναι προφανείς και έχουν να κάνουν με την παρουσία των παρακρατικών.

Αυτό που έχει σημασία να τονιστεί είναι η ενόχληση της Κατριβάνου σχετικά με την αναφορά στο κοινοβουλευτικό της έργο, αλλά και τις ερωτήσεις που δέχτηκε από τους δικηγόρους υπερασπίσεως. Σας παραθέτουμε επίμαχα αποσπάσματα:

«Έτσι, «δίκασαν» το κοινοβουλευτικό μου έργο, ότι υπερασπίστηκα τον Ξηρό, τους αναρχικούς, ότι δεν έκανα ερωτήσεις για τις σπασμένες βιτρίνες, προκειμένου να δείξουν ότι είμαι αναξιόπιστη.»

Σε αυτό το σημείο η Κατριβάνου αφήνει να διαφανεί ότι είναι αξιόπιστη και λάτρης της τρομοκρατίας, αλλά δεν είπε λέξη για το γεγονός ότι το κοινοβουλευτικό της έργο αποδείκνυε την αθωότητα της Χρυσής Αυγής. Δείτε τι είχε λάβει χώρα πραγματικά στο δικαστήριο:

«Π: Για τα περιστατικά της πλατείας Αμερικής τι σας απάντησε ο κ. Δένδιας;

Μ: Ότι ήταν κάτοικοι των παρακείμενων πολυκατοικιών.

Π: Μέλη της Χρυσής Αυγής ή κάτοικοι;

Μ: Κάτοικοι…»

«Π: Είπατε ότι τον Οκτώβριο του 2012 μετά από το μαχαίρωμα ενός Έλληνα κουρέα από αλλοδαπό στον Άγιο Παντελεήμονα, οι κάτοικοι έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αργότερα το βράδυ έγιναν επιθέσεις κατά μεταναστών και προκλήθηκαν φθορές σε καταστήματα αλλοδαπών. Στην ερώτησή σας προς τον κ. Δένδια τι λέγατε;

Μ: Ότι στις επιθέσεις συμμετείχαν τρεις Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Μπαρμπαρούσης, Παναγιώταρος και Μίχος.

Π: Τι σας απάντησε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης;

Μ: Ότι δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο για εμπλοκή των Βουλευτών…»

«Π: Η τρίτη ερώτηση που μας προσκομίσατε, αναφέρεται σε αστυνομικούς της Ομάδας Δέλτα τον Σεπτέμβριο του 2012 στον Άγιο Παντελεήμονα. Στην κατάθεσή σας λέτε ότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής και ότι προχώρησαν στη ΓΑΔΑ σε βασανισμό των 15 συλληφθέντων αναρχικών με taser, φωνάζοντάς τους Αίμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή. Τι απάντηση λάβατε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη;

Μ: Ο κύριος Δένδιας μας απάντησε ότι δεν υπάρχουν θύλακες της Χρυσής Αυγής στην αστυνομία και ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι μόνο δεν έγιναν βασανισμοί, αλλά ότι οι διαδηλωτές ήταν αυτοί που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 5 αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της μοτοπορείας τους.»

Επίσης η Κατριβάνου παρότι… «στόλισε» τους δικηγόρους υπερασπίσεως ονοματίζοντάς τους «πρωτίστως χρυσαυγίτες, συνδυάζοντας στο πρόσωπό τους τον ρόλο του κλακαδόρου, του τραμπούκου και του δικηγόρου» και στηλίτευσε το «μπούλινγκ» που λέει ότι εδέχθη, δεν παρουσίασε τι ακριβώς εννοεί. Σας το παραθέτουμε εμείς:

«Δ: Στη δήλωση αυτή στον κύριο Χατζηνικολάου, θυμόσαστε αν ο κύριος Μιχαλολιάκος διαχωρίζει την ποινική από την πολιτική ευθύνη, δηλαδή το πολιτικό κόστος;

Μ: Επειδή ξαναδιάβασα τη δήλωση, ναι αναφέρει ότι δεν υπάρχει ποινική ευθύνη. Δεν αναλαμβάνει ποινική ευθύνη, λέει μόνο για πολιτική. Κάνει το διαχωρισμό….

Δ: Περιστατικό με εμπλοκή του κυρίου Μιχαλολιάκου σε πράξεις βίας είπατε ότι δεν γνωρίζετε. Δήλωση του κυρίου Μιχαλολιάκου που να λέει, που να παροτρύνει τους οπαδούς του σε παράνομες πράξεις, να λέει «θέλω να σκοτώσετε λαθρομετανάστες,  να σπάσετε τα γραφεία του τάδε κόμματος ή κοινότητος μεταναστών, να κάνετε την τάδε πράξη, τον έχετε ακούσει να λέει τέτοια πράγματα; Αυτό ρωτάω.

Μ:  Όχι.

Δ: Δήλωση για ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος;

Μ: Όχι, αλλά είχε κάνει ο Χίτλερ

Για όσους κατάλαβαν, η Κατριβάνου ήθελε να μπορεί να λέει ανοησίες τέτοιου επιπέδου, ότι «φταίει ο Μιχαλολιάκος για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Χίτλερ» και απέναντί της να μην υπάρχει κανείς. Ονειρεύονται δικαστήρια του βουνού οι μπολσεβίκοι και η «αστική δικαιοσύνη» δεν τους βολεύει γιατί δεν αποδέχεται την εκ των προτέρων καταδίκη, που προσπαθούν να επιβάλλουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/odurmos-katribanou-se-aristeristikh-efhmerida-den-mas-afhnoun-na-kanoume-di#ixzz4kY2jb1YC

Advertisements

Comments Off on Οδυρμός Κατριβάνου σε αριστερίστικη εφημερίδα: Δεν μας αφήνουν να κάνουμε “δικαστήριο του βουνού” στην Χρυσή Αυγή – Δεν έπρεπε να έχουν δικηγόρους!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.