Πρόκληση στην δίκη της Χρυσής Αυγής από «αντιφασίστα» μάρτυρα: Δήλωσε ότι δεν γνωρίζει την άνανδρη δολοφονία Φουντούλη – Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο!

Πρόκληση στην δίκη της Χρυσής Αυγής από «αντιφασίστα» μάρτυρα: Δήλωσε ότι δεν γνωρίζει την άνανδρη δολοφονία Φουντούλη - Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο!

Μία  μέγιστη πρόκληση έλαβε χώρα σήμερα στη Δίκη της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό.

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Θανάσης Κούρκουλας, επικεφαλής της «Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό» και συμμέτοχος σε πληθώρα παράνομων αντισυγκεντρώσεων κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, κατέθετε για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση.

Μόνιμη επωδός της κατάθεσής του ήδη από την προηγούμενη συνεδρίαση ήταν ότι καταδικάζει την βία.

Ο Κούρκουλας ρωτήθηκε λοιπόν από τον συνήγορο υπεράσπισης Τάκη Μιχαλόλια αν έχει καταδικάσει την άνανδρη δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη από αναρχικούς τρομοκράτες στο Νέο Ηράκλειο.

Τότε, ο Κούρκουλας με εμφανή απαξιωτικό και υποκριτικό τρόπο, δήλωσε: «Όχι. Δεν το έχω ακούσει το γεγονός».

Η απάντηση του μάρτυρα άφησε εμβρόντητο το ακροατήριο εξοργίζοντας κάθε εχέφρονα άνθρωπο εντός του δικαστηρίου. Πρόκειται για πρωτοφανή επίδειξη αμοραλισμού, η οποία υποχρέωσε τον κο Μιχαλόλια να σχολιάσει λέγοντας: «Κυρία Πρόεδρε, παραιτούμαι κάθε άλλης ερωτήσεως στον μάρτυρα. Είναι τραγικός».

Να σημειώσουμε ότι ο Κούρκουλας είναι διορισμένος καθηγητής πληροφορικής σε σχολείο της Μάνδρας Αττικής, ωστόσο επί σειρά ετών και μέχρι το 2015 που αποχώρησε, ήταν αποσπασμένος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Σύριζα. Παραμένει μέχρι σήμερα μέλος του κόμματος Διεθνιστική Εργατική Αριστερά (ΔΕΑ), η οποία παλαιότερα ήταν συνιστώσα του Σύριζα και τώρα της ΛΑΕ.

Κατά τα λοιπά, ο μάρτυρας προσπάθησε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως  «ειδήμονα» σχετικά με τα ζητήματα της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα και γνώστη περιστατικών που δείχνουν την εμπλοκή της Χρυσής Αυγής σε έκνομες ενέργειες. Τελικά όμως περιορίστηκε…

Διαβάστε την συνέχεια στο diki-xa.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dikh-chrushs-aughs-proklhsh-apo-antifasista-martura-dhlwse-oti-den-gnwrizei#ixzz4kZsfTGZz

Advertisements

Comments Off on Πρόκληση στην δίκη της Χρυσής Αυγής από «αντιφασίστα» μάρτυρα: Δήλωσε ότι δεν γνωρίζει την άνανδρη δολοφονία Φουντούλη – Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.