Ισραήλ και Σαουδική Αραβία διευρύνουν τις σχέσεις τους

Ισραήλ και Σαουδική Αραβία διευρύνουν τις σχέσεις τους

Το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία συζητούν την τρέχουσα περίοδο για την επέκταση και διεύρυνση της συνεργασίας τους σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο, με στόχο την στερεοποίηση των ήδη καλών σχέσεων που υφίστανται εδώ και πολλά χρόνια μεταξύ των δυο χωρών. Όπως αναφέρει η ισραηλινή εφημερίδα Israel Times, για πρώτη φορά θα επιτραπεί σε ιουδαϊκές εταιρίες να επενδύσουν στην μουσουλμανική αυτή χώρα, ενώ ο εναέριος χώρος της Σαουδικής Αραβίας θα ανοίξει για την κρατική αεροπορική εταιρία του Ισραήλ και πολύ σύντομα θα εγκαινιαστεί η γραμμή Τελ Αβίβ με το Ριάντ και την Μέκκα.

Η ιστοσελίδα μας έχει ανέκαθεν υποστηρίξει ότι το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία έχουν κοινά συμφέροντα και κοινούς στόχους στην Μέση Ανατολή, έτσι η συμμαχία της βασιλικής δικτατορίας και του ρατσιστικού κράτους δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη για κανέναν. Στην πολιτική τους έναντι του Ιράν οι δυο χώρες ουσιαστικά έχουν κοινό μέτωπο, ενώ για την εισβολή των Σαουδαράβων στην Υεμένη το Τελ Αβίβ παρέχει πλήρη υποστήριξη δια μέσου των μυστικών του υπηρεσιών και της στρατιωτικής του τεχνογνωσίας. Εξ άλλου τα κοινά συμφέροντα και οι κοινοί στόχοι των δυο χωρών έχουν διατρανωθεί και τεκμηριωθεί στο συμμοριτοπόλεμο της Συρίας και του Ιράκ.

Ας δούμε όμως πλην της κοινής γεωστρατηγικής ατραπού στην Μέση Ανατολή ποια είναι τα κοινά σημεία των δυο αυτών χωρών. Και τα δυο κράτη έχουν δημιουργηθεί από εξαιρετικά πλούσια παράσιτα και εξακολουθούν να ελέγχονται από τα ίδια παράσιτα. Η διεθνής οικογένεια των τραπεζιτών Ρότσιλντ δημιούργησε το Ισραήλ και το ελέγχει ακόμη. Η οικογένεια Ιμπν Σάουντ δημιούργησε την Σαουδική Αραβία και την ελέγχει ακόμη. Οι δυο οικογένειες ελέγχουν τα κράτη τους με τακτικές υποκόσμου και χρηματοδοτούν την ύπαρξη αυτών των κρατών, οι μεν με τον πλούτο από το πετρέλαιο, οι δε με τον πλούτο της αισχροκέρδειας και της τοκογλυφίας από την παγκόσμια οικονομία. Η ύπαρξη του Ισραήλ εξαρτάται από την αιμορραγία της παγκόσμιας οικονομίας. Σύμφωνα με το έντυπο «Christian Science Monitor» τα παρασιτικά έσοδα του Ισραήλ μόνο από τον αμερικανό φορολογούμενο ανέρχονται ετησίως σε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια. Η οικογένεια των Σάουντ είναι επίσης παρασιτική. Αποτελείται από μερικές εκατοντάδες δισεκατομμυριούχους πλέιμποϊ, οι οποίοι δεν έχουν εργαστεί ούτε μια μέρα στην ζωή τους. Η οικογένεια αυτή όχι μόνο απομυζά την παγκόσμια οικονομία με τα κέρδη των τιμών του πετρελαίου, αλλά με τα πετροδολάρια αγοράζει μετοχικά πακέτα μεγάλων ευρωπαϊκών και αμερικανικών εταιριών και υποχρεώνει αυτές τις εταιρίες να συμπεριλάβουν στην μισθοδοσία τους μέλη και γελωτοποιούς της βασιλικής οικογένειας, τα οποία βέβαια ουδέποτε προσφέρουν εργασιακές υπηρεσίες.

Οι Ισραηλινοί με τους Σαουδάραβες έχουν ένα ακόμη κοινό χαρακτηριστικό, τουτέστιν την αλαζονεία. Οι Ισραηλινοί νομίζουν ή είναι πεπεισμένοι ότι είναι ο «περιούσιος λαός», ο οποίος έχει δικαιώματα επί άλλων «κατωτέρων» λαών, όπως επί των Παλαιστινίων, τους οποίους μπορούν να δολοφονούν, να βασανίζουν και να απελαύνουν από την ίδια τους την πατρίδα. Νομίζουν ότι ο Γιαχβέ τους έδωσε πλειοψηφικές μετοχές επί της παλαιστινιακής γης πριν από μερικές χιλιάδες χρόνια και ως εκ τούτου σήμερα αντλούν το δικαίωμα να εισβάλουν σε ξένα κράτη, να κατέχουν περιοχές που δεν τους ανήκαν ποτέ και να καταπιέζουν τους λαούς και τις φυλές αυτής της περιοχής. Οι Σαουδάραβες είναι το ίδιο αλαζόνες. Νομίζουν ότι ο Αλλάχ τους έδωσε το πετρέλαιο για να ταξιδεύουν στον κόσμο με τα ιδιωτικά τους αεροσκάφη  και ταυτόχρονα να απαιτούν τον σεβασμό από όλους τους Άραβες επειδή είναι προστάτες των ιερών τόπων του Ισλάμ.

Το Ισραήλ έχει λοιπόν πολλά σημεία διεπαφής με την Σαουδική Αραβία και τα τελευταία χρόνια οι δυο χώρες συμπορεύονται στην εξωτερική τους πολιτική. Δεν είναι απίθανο στο μέλλον να δημιουργήσουν υπό τη υψηλή εποπτεία του διεθνούς Σιωνισμού μια «συνομοσπονδία» για να διευκολυνθούν στα σιωνιστικο-βαχαμπιστικά  σχέδια τους. Είναι βέβαιο ότι η συνεργασία τους θα συνεχίσει να ευδοκιμεί και στο μέλλον αφού βαδίζουν σε κοινή γεωστρατηγική ατραπό.

Γ. Λιναρδής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/israhl-kai-saoudikh-arabia-dieurunoun-tis-scheseis-tous#ixzz4kcb9n0ke

Advertisements

Comments Off on Ισραήλ και Σαουδική Αραβία διευρύνουν τις σχέσεις τους

Filed under Διεθνή

Comments are closed.