Παράδοση Πυροσβεστικού συστήματος από το ΕΛΑΜ σε πυρόπληκτη κοινότητα της Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20/6 στο Κοινοτικό Μέγαρο Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας η παράδοση Πυροσβεστικού Συστήματος από τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστο Χρίστου στον Κοινοτάρχη και το Κοινοτικό Συμβούλιο του Αγίου Θεοδώρου.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, πιστό στην προεκλογική του δέσμευση ότι χρήματα της κομματικής χορηγίας θα διατίθενται προς όφελος του Λαού, αγόρασε ένα πυροσβεστικό σύστημα το οποίο παραχώρησε στην κοινότητα του Αγίου Θεοδώρου, που βρίσκεται σε μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια υπήρξε αρκετά ευάλωτη σε πυρκαγιές. 

Με την κίνηση αυτή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βοηθά στα μέγιστα στην πρόληψη και καταστολή των πυρκαγιών, κάτι που θα έπρεπε να έχει πράξει η κυβέρνηση, που σφυρίζει αδιάφορα.

Ο Κοινοτάρχης του Αγίου Θεοδώρου ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Χρίστο Χρίστου για την παράδοση του Πυροσβεστικού Συστήματος στην Κοινότητα, ενώ ο κ. Χρίστου τόνισε πως το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα θα συνεχίσει να στέκεται πάντα έμπρακτα στο πλευρό του λαού με αντίστοιχες ενέργειες.

Ακολούθησε συζήτηση ανάμεσα στον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου για τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινότητα και γενικότερα τους κατοίκους της υπαίθρου.

elamcy.com

Διαβάστε επίσης: Ένας χρόνος από την τεράστια καταστροφή – Οι ΕΛΑΜίτες ήταν Παρόντες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paradosh-purosbestikou-susthmatos-apo-to-elam-se-puroplhkth-koinothta-ths-k#ixzz4kj6reR3x

Advertisements

Comments Off on Παράδοση Πυροσβεστικού συστήματος από το ΕΛΑΜ σε πυρόπληκτη κοινότητα της Κύπρου

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.

Comments are closed.