Τρέμουν την Εξεταστική Βορίδης – Γεωργιάδης! Παρακαλάνε τους συριζαίους για ειδική μεταχείριση… 3 ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα αίτημα – παράκληση προς τον Σύριζα (εκ μέρους των εμπλεκόμενων σε σωρεία δικογραφιών για σκάνδαλα, Βορίδη-Γεωργιάδη) ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία.

Οι δύο νεοδημοκράτες παρακαλάνε τους συριζαίους να προηγηθεί η εξέτασή τους, της διερεύνησης μεγάλου αριθμού σκανδάλων, στα οποία εμπλέκονται, σύμφωνα με τα διαβιβαστικά της Εισαγγελίας. Ζητούν, με απλά λόγια, να υποστούν τώρα τη βάσανο της εξέτασης, προτού η επιτροπή συλλέξει όλο το αποδεικτικό υλικό για τα εγκλήματα διαφθοράς στον χώρο της Υγείας.

Στο παράλογο και παράνομο αίτημά τους αντέδρασε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, που απαίτησε να εξετάσει τους συγκεκριμένους οιονεί κατηγορουμένους στο τέλος της Επιτροπής, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η συλλογή των αποδεικτικών στοιχείων.

Εν συνεχεία εξετάστηκαν δύο μάρτυρες: ο πρώην υπουργός Σούρλας, ο οποίος “φωτογράφισε” την εγκληματική δραστηριότητα των νεοδημοκρατών υπουργών, στους οποίους – σε επίσημη ανακοίνωσή του – είχε καταλογίσει ευθύνες και ζητούσε την επιβολή κυρώσεων σε βάρος τους.

Εξετάστηκε επίσης ο δικαστικός επιμελητής-συνεργάτης της Τράπεζας Πειραιώς, Κωνσταντάκος, ο οποίος έπαιξε καίριο ρόλο στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη διενέργεια τους σκανδαλώδους πλειστηριασμού για το Ερρίκος Ντυνάν. Και αυτός ο μάρτυρας υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tremoun-thn-ejetastikh-boridhs-gewrgiadhs-parakalane-tous-surizaious-gia-ei#ixzz4kkv603Fh

Advertisements

Comments Off on Τρέμουν την Εξεταστική Βορίδης – Γεωργιάδης! Παρακαλάνε τους συριζαίους για ειδική μεταχείριση… 3 ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Comments are closed.