Ο Χρήστος Παππάς στο Ράδιο Σάμος για την μετατροπή του Αιγαίου σε «γκρίζα ζώνη» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Σάμος» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς, ο οποίος μίλησε για τα τεκταινόμενα στην πολιτική σκηνή της χώρας και ειδικότερα για την σχεδιαζόμενη αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου.

Με ερώτησή του στην Βουλή, ο Χρήστος Παππάς αποκάλυψε την σχεδιαζόμενη μετατροπή του Αιγαίου σε «γκρίζα ζώνη» με την ανοχή του ΝΑΤΟ, όπου η Άγκυρα απαγόρευσε την πτήση ιπτάμενων ραντάρ του ΝΑΤΟ πάνω από το Αιγαίο. Παράλληλα, η Άγκυρα έχει επεκτείνει τον χώρο της τουρκικής περιοχής ευθύνης για Έρευνα-Διάσωση στο μεγαλύτερο τμήμα του Αιγαίου.

Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς τόνισε ότι η ίδια θλιβερή κατάσταση επικρατεί στην Θράκη αλλά και στα Δωδεκάνησα και ειδικότερα στο νησί της Ρόδου. Όσον αφορά την λαθρομετανάστευση, ο βουλευτής τόνισε ότι πρόκειται κατά κύριο λόγο για μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, καθώς οι σύριοι πρόσφυγες είναι ελάχιστοι.

Απέναντι σε όλους τους κινδύνους που απειλούν την χώρα, η μόνη λύση είναι η μια εθνική κυβέρνηση με άξονα την Χρυσή Αυγή! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-chrhstos-pappas-sto-radio-samos-gia-thn-metatroph-tou-aigaiou-se-gkriza-z#ixzz4koECJmam

Advertisements

Comments Off on Ο Χρήστος Παππάς στο Ράδιο Σάμος για την μετατροπή του Αιγαίου σε «γκρίζα ζώνη» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Filed under Ηχητικές Συνεντεύξεις

Comments are closed.