Σαν χιονοστιβάδα θα κατρακυλήσει το Κυπριακό από το Κρανς Μοντάνα

Σαν χιονοστιβάδα θα κατρακυλήσει το Κυπριακό από το Κρανς Μοντάνα

Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου επισκέφθηκε τον κ. Μαυρογιάννη, όπου ενημερώθηκε για το κοινό έγγραφο που ετοιμάστηκε εν όψει της πενταμερούς διάσκεψης στο Κρανς Μοντάνα.

Διαπιστώθηκε ότι οι απαιτήσεις εκ μέρους της τουρκικής πλευράς είναι εξωφρενικά παράλογες, αφού μέσω των προτάσεων τους προωθούν συνομοσπονδιακά στοιχεία υπό τον μανδύα της ομοσπονδίας.

Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για τις θέσεις της Κυβέρνησης που δείχνει να μην αντιλαμβάνεται τις πραγματικές διαστάσεις του Κυπριακού προβλήματος, προωθώντας μη λειτουργικές και μη βιώσιμες προτάσεις.

Τέλος, όσον αφορά τις απαράδεκτες προτάσεις που προωθεί ο κ. Έιντε μέσω του κοινού εγγράφου αποκλειστική ευθύνη φέρει η Κυβέρνηση που τον ανέχεται.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο δεν μπορεί να αναμένει τίποτα από τις παντελώς εσφαλμένες διαπραγματεύσεις στην Ελβετία, αφού οι συνομιλίες στην βάση του οδυνηρού συμβιβασμού της Ομοσπονδίας δεν μπορούν να έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Γραφείο Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/san-chionostibada-tha-katrakulhsei-to-kupriako-apo-to-krans-montana#ixzz4koDCQ32L

Advertisements

Comments Off on Σαν χιονοστιβάδα θα κατρακυλήσει το Κυπριακό από το Κρανς Μοντάνα

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.

Comments are closed.