Μετά τα επιδόματα και την τσάμπα εισαγωγή στα ΑΕΙ συνεχίζουν να πυροβολούν αδιακρίτως οι Ρομά στο Μενίδι – Παρ’ ολίγο θύμα τους 12χρονη που έπαιζε στο μπαλκόνι του σπιτιού της!

Μετά τα επιδόματα και την τσάμπα εισαγωγή στα ΑΕΙ συνεχίζουν να πυροβολούν αδιακρίτως οι Ρομά στο Μενίδι - Παρ’ ολίγο θύμα τους 12χρονη που έπαιζε στο μπαλκόνι του σπιτιού της!

Δεν έχουν περάσει ούτε 2 εβδομάδες από τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από «αδέσποτη» σφαίρα Ρομά και είναι θέμα καθαρά τύχης που δεν έχουν θρηνήσει άλλα θύματα.

Μπορεί η κυβέρνηση να αντέδρασε στον θάνατο του παιδιού ανακοινώνοντας παροχές προς τους ρομά, αλλά αυτοί δεν φαίνεται να… χαμπάριασαν από την παροχολογία και έτσι συνεχίζουν απρόσκοπτα να πυροβολούν, κι όποιον πάρει ο χάρος που λένε.

Έτσι, ένα 12χρονο κορίτσι κόντεψε να γίνει το θύμα νέας σφαίρας, πιθανόν όχι αδέσποτης. Συγκεκριμένα, ήταν περίπου 17:30 το απόγεμα της Κυριακής όταν το 12χρονο κορίτσι μαζί με τη γιαγιά και τη θεία του βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους στην οδό Θεοφυλάκτου, όταν είδαν την σφαίρα να καρφώνεται στον τοίχο.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, οι γονείς του παιδιού, που ήταν μέσα στο σπίτι, ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία και άμεσα στο σημείο βρέθηκε ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. για να ερευνήσει το περιστατικό.

Προφανώς, κατόπιν εντολής Τόσκα, να βρουν τον Ρομά που κόντεψε να σκοτώσει το 12χρονο κορίτσι για να τον βάλουν στο πανεπιστήμιο ή να τον διορίσουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-ta-epidomata-kai-thn-tsampa-eisagwgh-sta-aei-sunechizoun-na-puroboloun#ixzz4l8lNStbn

Advertisements

Comments Off on Μετά τα επιδόματα και την τσάμπα εισαγωγή στα ΑΕΙ συνεχίζουν να πυροβολούν αδιακρίτως οι Ρομά στο Μενίδι – Παρ’ ολίγο θύμα τους 12χρονη που έπαιζε στο μπαλκόνι του σπιτιού της!

Filed under ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.