700 κιλά κοσμήματα και διαμάντια εντοπίστηκαν σε διαμερίσματα της «μαφίας των Ρομά»

Σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες ακόμα και μέσα στις υδρορροές είχαν τοποθετημένα τα 700 κιλά χρυσού Τα χρυσαφικά είναι χιλιάδες και μετριούνται μόνο με το… κιλό!

Δεν σταματούν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις για τα κλοπιμαία της συμμορίας των Ρομά που «ξάφριζε» διάσημους και είχε εξαρθρωθεί τέλη του 2016. Αυτή τη φορά, στις έρευνες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής οι οποίες συνεχίζονται,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 700 κιλά χρυσαφικά, ασημικά και κοσμήματα σε δύο διαμερίσματα στο Χαλάνδρι! 

Χαρακτηριστικό είναι ότι ανάμεσα στα κοσμήματα εντοπίσθηκαν ρολόγια, δαχτυλίδια, σταυροί και άλλα κοσμήματα, όπως και μεγάλη ποσότητα διαμαντιών, ανυπολόγιστης αξίας. Ένα από αυτά τα ρολόγια μάλιστα,  παραγγελία επιχειρηματία σε γαλλικό οίκο, είναι αξίας 150.000 ευρώ. Στους ίδιους χώρους, βρέθηκαν ακόμη πάνω από 100.000 ευρώ σε μετρητά.

Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να βρουν μια αίθουσα 40 επί 20 για να μπορέσουν να μεταφέρουν τα κλοπιμαία και μάλιστα δόθηκε εντολή να ενισχυθούν οι σκοπιές και οι αστυνομικοί που θα φυλάνε το «θησαυρό».

Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα έρευνα πρόκειται για ότι βρήκαν και άρπαξαν οι κακοποιοί σε πάνω από 200 σπίτια ανυποψίαστων πολιτών.  Μάλιστα τον περασμένο Φεβρουάριο η ΕΛ.ΑΣ. είχε δώσει στην δημοσιότητα 292 φωτογραφίες με κλοπιμαία!

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/700-kila-kosmhmata-kai-diamantia-entopisthkan-se-diamerismata-ths-mafias-tw#ixzz4l8qgXOCG

Advertisements

Comments Off on 700 κιλά κοσμήματα και διαμάντια εντοπίστηκαν σε διαμερίσματα της «μαφίας των Ρομά»

Filed under ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.