Ο Αναστασιάδης πάει στο Κρανς Μοντάνα και το Μπαρμπαρός γυροφέρνει το Παραλίμνι!

Ο Αναστασιάδης πάει στο Κρανς Μοντάνα και το Μπαρμπαρός γυροφέρνει το Παραλίμνι!

Την στιγμή που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μαζί με τους τουρίστες – συνοδοιπόρους των υπολοίπων κομμάτων ξεκινούν από το αεροδρόμιο Λάρνακας με κατεύθυνση το Κρανς Μοντάνα για την πενταμερή διάσκεψη για το Κυπριακό, η Τουρκία προχωρεί σε αισχρές προκλήσεις με το Μπαρμπαρός, όπως δείχνουν και οι δορυφορικές εικόνες, να κινείται ανοιχτά του Παραλιμνίου.

Η τουρκική προκλητικότητα εντείνεται, δείχνοντας για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο, την ίδια στιγμή που για χάριν της δήθεν «επανένωσης» ο Νίκος Αναστασιάδης θα παρακαθίσει ως ισότιμος συνομιλητής με τον Ακιντζί σε μια πενταμερή διάσκεψη που θα αναβαθμίζει ακόμη μια φορά το κατοχικό ψευδοκράτος.

Παρά την προτροπή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αντιδράσει στις τουρκικές προκλήσεις αποχωρώντας από τις συνομιλίες, επέλεξε για άλλη μια φορά να μείνει άπραγος, υποχωρώντας στην καταστροφική πενταμερή διάσκεψη.

Όλα αυτά γίνονται φυσικά στα πλαίσια του «καλού κλίματος», το οποίο η Κυπριακή Κυβέρνηση θέλει να διατηρήσει. Τι και αν η Τουρκία και το ψευδοκράτος προκαλούν, τι και αν εγείρουν παράλογες απαιτήσεις, η Κυβέρνηση εκεί κολλημένη σε λανθασμένες συνομιλίες που δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα, για να μην χαλάσει τις προοπτικές της συγκαταβατικής της πολιτικής.

Είναι πραγματικά άξιον απορίας πότε επιτέλους θα αντιδράσουμε. Μήπως όταν σταθμεύσουν σε κάποιο από τα λιμάνια μας για καφέ;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-anastasiadhs-paei-sto-krans-montana-kai-to-mparmparos-gurofernei-to-paral#ixzz4lEQSq7IN

Advertisements

Comments Off on Ο Αναστασιάδης πάει στο Κρανς Μοντάνα και το Μπαρμπαρός γυροφέρνει το Παραλίμνι!

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.

Comments are closed.