Ο Γ. Αϊβατίδης εγκαλεί συριζαίους: Πατάξτε επιτέλους τη διαφθορά και μην υπεκφεύγετε – ΒΙΝΤΕΟ

Την σκυτάλη, μετά την τοποθέτηση του Συναγωνιστή Αντώνη Γρέγου σχετικώς με το Σχέδιο Νόμου για τον Αθλητισμού, ανέλαβε ο βουλευτής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης. Στο πλαίσιο διεξαγωγής της Ολομέλειας ο Συναγωνιστής ανέφερε ότι ένας διάχυτος αφελληνισμός διατρέχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αποτέλεσμα που οφείλεται σε μια σειρά ενεργειών του πολιτικού συστήματος.

Έπειτα υπεισήλθε στο ουσιαστικό μέρος του Σχεδίου Νόμου, σε διατάξεις των οποίων η εφαρμογή υποσκάπτει πασιδήλως τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, όπως το άρθρο 1. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να τονίσει τη θέση της Χρυσής Αυγής υπέρ των ατόμων με ειδικές ανάγκες, θέση η οποία εκπορεύεται από το σαφές, κοινωνικού προσανατολισμού, πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής.

Εις ό,τι αφορά τα κρούσματα διαφθοράς, τα οποία δυστυχώς αποτελούν τον κανόνα στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι την εξαίρεση, ο Συναγωνιστής Αϊβατίδης κάλεσε την κυβέρνηση να αρθεί στο ύψος των απαιτούμενων περιστάσεων και να οδηγήσει διεφθαρμένους και διαφθορείς στη Δικαιοσύνη.

Τέλος, ορμώμενος από τη χθεσινή θεατρική παράσταση του υπ. Δικαιοσύνης κ. Κοντονή, κατήγγειλε σφοδρώς την επαίσχυντη τακτική των εκπροσώπων του Σύριζα να υπεκφεύγουν τεχνηέντως και να «ξεγλιστρούν» από τις αποκαλυπτικές παρεμβάσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, εκτοξεύοντας τους γνωστούς χαρακτηρισμούς -τσιτάτα περί «ναζί» κτλ., προκειμένου να αποφευχθεί ο πλήρης εξευτελισμός τους. «Να απαντάτε επί της ουσίας», ανέφερε χαρακτηριστικώς ο Συναγωνιστής Αϊβατίδης «και όχι να ομιλείτε περί ανέμων και υδάτων».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-aibatidhs-egkalei-surizaious-patajate-epitelous-th-diafthora-kai-mhn-upek#ixzz4lERjNatZ

Advertisements

Comments Off on Ο Γ. Αϊβατίδης εγκαλεί συριζαίους: Πατάξτε επιτέλους τη διαφθορά και μην υπεκφεύγετε – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.