Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Το νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον συνέταιρο του Τσίπρα στην Ελληνική χρεοκοπία, τον Καμμένο, τον αποτυχημένο κομματάρχη του Καραμανλή, δείχνει ποιοι θα έπρεπε να είναι σήμερα φυλακή. Συνομιλεί ο υπουργός άμυνας της Ελλάδας με ένα ισοβίτη ποινικό κρατούμενο για υπόθεση ναρκωτικών και μάλιστα παρεμβαίνει στην δικαιοσύνη για να τύχει ο ποινικός κρατούμενος ευνοϊκής μεταχείρισης με πολιτικά φυσικά ανταλλάγματα. Από την άλλη πώς τολμά να μιλά η ΝΔ για παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη την στιγμή που έχει στο ενεργητικό της την παρέμβαση Σαμαρά, Βορίδη, Δένδια και Αθανασίου στους τότε  εισαγγελείς για να φυλακιστούν παρανόμως ο Αρχηγός και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής με σκοπό την πτώση των ποσοστών του κόμματος; Τότε η Χρυσή Αυγή άγγιζε το 16% του εκλογικού σώματος. Να μην έχει καμιά αμφιβολία το κλεπτοκρατικό τόξο. Τα ποσοστά αυτά η Χρυσή Αυγή σύντομα θα τα ξεπεράσει. Το δίκαιο τελικά κερδίζει και αυτό σίγουρα είναι με την Χρυσή Αυγή.

Με Τιμή, Ιωάννης Κ.Π., Αθήνα

«Στον κόσμο της» η Κομισιόν: Τα Μνημόνια θα… μειώσουν την ανεργία!

Αργά το απόγευμα της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες πραγματοποιούν πορεία στην πόλη από τα Δικαστήρια ως τον Σταθμό φωνάζοντας συνθήματα όπως “Μακεδονία Γη Ελληνική” και γενικότερα συνθήματα που σε γεμίζουν Ελλάδα. Δεν περιμένουν διορισμό ούτε κάποιο άλλο προσωπικό όφελος. Για αυτό και θεωρούνται ξεχωριστοί . Είναι νέοι και νέες στην καρδιά και στην ψυχή που αγωνίζονται για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία, δίνοντας το παράδειγμα στους υπόλοιπους Έλληνες ότι για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω χρειάζεται Αγώνας.

Απόστολος Σ.

Πού οφείλεται η αντιρωσική υστερία των σιωνιστών;

Ο πληθυσμός της πόλης παραμένει λίγο-πολύ στα ίδια επίπεδα εδώ και χρόνια. Οι καταναλωτικές μας συνήθειες το ίδιο. Άρα τίποτε δραματικό δεν έχει αλλάξει στην παραγωγή αστικών απορριμμάτων. Θέλω να πω, δεν έγινε κάτι που να αύξησε ξαφνικά και δραματικά τις ανάγκες αποκομιδής. Παρ’ όλα αυτά, εδώ και χρόνια το ίδιο πρόβλημα: συμβάσεις, παρατάσεις, μονιμοποιήσεις, ξανά συμβάσεις, παρατάσεις, μονιμοποιήσεις. Και ενδιάμεσα απεργίες. Τι έγιναν όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Πού εξαφανίζονται για να χρειαζόμαστε συνεχώς καινούργιους;  Είναι επειδή το ελληνικό όνειρο της μονιμοποίησης έχει και ιεραρχική άνοδο: σύμβαση για να μαζεύεις σκουπίδια. Παράταση σύμβασης για να οδηγείς απορριμματοφόρο ως “παλιός” και να μαζεύουν οι “νέοι”. Μονιμοποίηση για να κάθεσαι στο αμαξοστάσιο και να βγάζεις βάρδιες και δρομολόγια. Προαγωγή λόγω προϋπηρεσίας, για να κάνεις τον επόπτη. Μετάταξη σε άλλη θέση, γιατί η πολύτιμη εμπειρία σου πρέπει ν’ αξιοποιηθεί αλλού. Ήταν άλλωστε συμφωνημένο σιωπηρά από την αρχή. Κάθε δήμαρχος που κλαίγεται ότι δεν επαρκεί το προσωπικό για τις ανάγκες του, οφείλει πρώτα να εξηγήσει αυτό: πώς γίνεται να μην επαρκεί ποτέ όταν οι ανάγκες μένουν λίγο-πολύ ίδιες. Και να θυμηθεί ότι η δουλειά του είναι πρώτα απ’ όλα να μαζεύει τα σκουπίδια. Γι’ αυτό τον εκλέξαμε. Όχι για άσκηση υψηλής πολιτικής. Ασφαλώς θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή με δεδομένο ότι καραδοκεί και ο κρατικοδίαιτος ιδιωτικός τομέας, των εθνικών εργολάβων-νταβατζήδων να αναλάβει την αποκομιδή των απορριμμάτων με αποτέλεσμα την ιλιγγιώδη αύξηση του κόστους.

Γ.Π.

Έρχονται πλειστηριασμοί 5.000 σπιτιών μέσα στο καλοκαίρι και από Σεπτέμβριο οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-28-iouniou-2017#ixzz4lFDnJ2zt

Advertisements

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.