Εκτός νόμου θέλουν οι τούρκοι το ΕΛΑΜ

Εκτός νόμου θέλουν οι τούρκοι  το ΕΛΑΜ

Την «ανησυχία» του για τη δράση του ΕΛΑΜ εξέφρασε ο ηγέτης της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο, Μουσταφά Ακκιντζί. Στο ζήτημα των εγγυήσεων ανέφερε ως οδυνηρές τις εμπειρίες των Τ/κ στις ελεύθερες περιοχές εμπλέκοντας το Εθνικιστικό Κίνημα χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα παραδεκτά γεγονότα.

Για μία ακόμη φορά γίνεται κατανοητό πως η μόνη ανησυχία στα κατεχόμενα είναι το ΕΛΑΜ. Μήπως γιατί είμαστε οι μόνοι που μιλούμε για απελευθέρωση των κατεχόμενων εδαφών μας; Μήπως γιατί είμαστε οι μόνοι που απαιτούμε να κλείσουν τα οδοφράγματα της ντροπής; Μήπως γιατί το ΕΛΑΜ αποτελεί τη μοναδική πηγή αντίστασης στα σχέδια ξεπουλήματος της Κύπρου;

Περιμένουμε την άμεση παρέμβαση του ΠτΔ, ο οποίος οφείλει να υπερασπιστεί την πολιτική βούληση 14000 πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας και να καλέσει τον Μουσταφά Ακκιντζί να μην επεμβαίνει στα εσωτερικά του μοναδικού νόμιμου κράτους στην Κύπρο.

Περιμένουμε από τα υπόλοιπα 7 κόμματα του Κοινοβουλίου να καταδικάσουν την άθλια επίθεση του παράνομου εκπρόσωπου της κατοχής προς το ΕΛΑΜ αφού αυτή πλήττει τους δημοκρατικούς θεσμούς και την αρχή της λαϊκής κυριαρχίας.

Φαίνεται πως ο κατοχικός ηγέτης θέλει να δημιουργήσει μία αστυνομία γνώμης (ανάλογη του μυθιστορήματος του Όργουελ, 1984) όπου οποιαδήποτε έμπρακτη αντίθεση στις θέσεις των κυβερνώντων θα διώκεται.

Το ΕΛΑΜ θα δώσει την Πέμπτη, 20 Ιουλίου στις 19:30 στο Οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, απάντηση σε όλους πως το σύνθημα «Δεν Ξεχνώ και Αγωνίζομαι», δεν ξεχάστηκε. Όσοι ονειρεύονται λύσεις τύπου ομοσπονδίας, θα βρουν μπροστά τους την περήφανη ελληνική νεολαία.

Σωτήρης Ιωάννου, Πρόεδρος Μετώπου Νεολαίας Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Παντού βλέπει ΕΛΑΜ ο κατοχικός ηγέτης Ακιντζί

Με γελοία επιχειρήματα προσπαθεί να δικαιολογήσει την στάση του στο θέμα της ασφάλειας ο ηγέτης της κατοχής, ο οποίος φαντάζεται ανύπαρκτες και ανυπόστατες επιθέσεις από το ΕΛΑΜ.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο θέλει να ξεκαθαρίσει στον εγκάθετο της Άγκυρας ότι η κατοχή είναι αυτή που προκαλεί την ανασφάλεια στο νησί, ενώ η Τουρκία από την οποία ζητεί εγγυήσεις, αποτελεί σήμερα μια από τις πιο ανασφαλείς χώρες στον πλανήτη.

Προτείνουμε στον ηγέτη του κατοχικού εκτρώματος αν ψάχνει να δει τι σημαίνει ανασφάλεια να δει τα του οίκου του και πιο συγκεκριμένα στην μητέρα πατρίδα του, την Τουρκία.

Ως εκ τούτου αν υπάρχουν κάποιοι που κινδυνεύουν σε αυτό το νησί, αυτοί είναι οι Έλληνες της Κύπρου.

Γραφείο Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ektos-nomou-theloun-oi-tourkoi-to-elam#ixzz4lad0qwHc

Advertisements

Comments Off on Εκτός νόμου θέλουν οι τούρκοι το ΕΛΑΜ

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.

Comments are closed.