Ανώτατος αξιωματικός των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας αποκαλύπτει: Ο Ερντογάν έχει στενούς δεσμούς με τους ισλαμιστές τρομοκράτες

Ανώτατος αξιωματικός των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας αποκαλύπτει: Ο Ερντογάν έχει στενούς δεσμούς με τους ισλαμιστές τρομοκράτες

Πολλές φορές στην ιστοσελίδα μας έχουμε αναρτήσει άρθρα και αναλύσεις για τους δεσμούς του τουρκικού κράτους με την ισλαμική τρομοκρατία και με τους τζιχαντιστές του ISIS. Σε αυτές τις αναρτήσεις παρουσιάσαμε αδιάψευστα στοιχεία για την συμβιωτική σχέση μεταξύ της Άγκυρας και των σουνιτών τρομοκρατών, για την εκπαίδευση τους σε τουρκικά στρατόπεδα και για τον εξοπλισμό και χρηματοδότηση τους από την μυστική υπηρεσία MIT.

Προ ολίγων ημερών ο Αχμέτ Σαίτ Γιαγλά, πρώην ανώτατος αξιωματικός των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας, προέβη σε συνταρακτικές αποκαλύψεις σχετικά με αυτό το θέμα. Ο Αχμέτ Σαίτ Γιαγλά έχει υπηρετήσει 20 χρόνια στις δυνάμεις ασφαλείας, έχει διατελέσει αστυνομικός διευθυντής στην Άγκυρα και στην Ούρφα, μεταξύ των ετών 2010-2012 ήταν επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και έως πρόσφατα επικεφαλής της υπηρεσίας πρόληψης εγκλήματος. Εξαναγκάσθηκε σε παραίτηση από την υπηρεσία του μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016.

Σύμφωνα με τον Γιαγλά, ο διοικητής της MIT Χακάν Φιντάν έχει φροντίσει ώστε το ISIS να εξοπλίζεται και να χρηματοδοτείται από την υπηρεσία του, ενώ παρείχε με έξοδα της ΜΙΤ νοσοκομειακή περίθαλψη στην Τουρκία σε τραυματισμένους τζιχαντιστές στα μέτωπα της Συρίας και του Ιράκ. Οι δράσεις αυτές του Χακάν Φιντάν ήταν γνωστές στον Ερντογάν, ο οποίος τις είχε εγκρίνει προσωπικά και του παρείχε πλήρη κυβερνητική κάλυψη.

Ο πρώην ανώτατος αστυνομικός στην συνέντευξη του προς την πλατφόρμα «Insurgence Intelligence» επισημαίνει ότι η επίδραση των ισλαμιστών εξτρεμιστών στο τουρκικό κράτος είναι τεράστια και κατηγορεί τον Ερντογάν ότι χρησιμοποιεί τους ισλαμιστές τρομοκράτες ως γεωπολιτικό εργαλείο με στόχο την μεγιστοποίηση της περιφερειακής επιρροής της Τουρκίας καθώς και για την περιθωριοποίηση των εσωτερικών του εχθρών (βλ. Γκιουλενιστές και Κεμαλιστές). Ο Γιαγλά δηλώνει με έμφαση ότι ως ανώτατος αξιωματικός των υπηρεσιών ασφαλείας έχει αποδεικτικά στοιχεία για την υποστήριξη που παρέχει το τουρκικό κράτος στους ισλαμιστές τρομοκράτες, μια υποστήριξη την οποία γνωρίζει και καλύπτει προσωπικά ο Ερντογάν.

Ο Γιαγλά ανέφερε επίσης στην συνέντευξη του ότι η υποστήριξη των τρομοκρατών από το επίσημο τουρκικό κράτος δεν αφορά μόνο τους τζιχαντιστές που πολεμούν στην Μέση Ανατολή, αλλά αυτή η συμβιωτική σχέση αφορά και τους ισλαμιστές τρομοκράτες που δρουν στην ρωσική επαρχία της Τσετσενίας και του Νταγκεστάν, κατηγορώντας τον Ερντογάν ότι οι τζιχαντιστές αποτελούν την ασπίδα και το σπαθί του για να επιβάλλει τα φιλόδοξα γεωπολιτικά του σχέδια.

Ο Ερντογάν λοιπόν και οι μυστικές του υπηρεσίες συνεργάζονται άμεσα και επί πολλά χρόνια με τους τζιχαντιστές, κάτι που επιβεβαίωσε ο ανώτατος αξιωματικός των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας Αχμέτ Σαίτ Γιαγλά. Μια συνεργασία που εκτείνεται από την Συρία έως τις μουσουλμανικές επαρχίες της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τον Καύκασο. Η ισλαμική τρομοκρατία ήταν ανέκαθεν η θρυαλλίδα των γεωστρατηγικών στόχων της Δύσης, χαρακτηριστικά παραδείγματα το Αφγανιστάν, η Λιβύη, η Συρία, το Ιράκ. Η Τουρκία είναι ένας από τους κύριους διαμεσολαβητές αυτών των σχεδίων, προσφέροντας συνεργασία και καταφύγιο στους τζιχαντιστές μισθοφόρους του σιωνιστικού παρακράτους της Ουάσιγκτον. Οι σουνίτες-βαχαμπιστές ισλαμοσυμμορίτες μετά την επιτυχημένη προέλαση των κυβερνητικών δυνάμεων της Δαμασκού και της Βαγδάτης που υποστηρίζονται από Ιρανούς πολιτοφύλακες και τις Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις εγκαταλείπουν  την Μέση Ανατολή κατευθυνόμενοι προς την Λιβύη και πιθανώς προς το Αφγανιστάν. Πολλοί όμως εξ αυτών εφοδιασμένοι με πλαστά συριακά διαβατήρια της ΜΙΤ και υπό τις εντολές αυτής της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας αποβιβάζονται στα ελληνικά νησιά και ήδη έχουν φτάσει σε πόλεις και χωριά της Ελλάδας μεταμφιεσμένοι ως λαθρομετανάστες ή πρόσφυγες. Δεν είναι μεμονωμένα άτομα. Είναι εκατοντάδες, είναι χιλιάδες και είναι φανατικοί στρατιώτες των νεοοθωμανικών επεκτατικών σχεδίων. Είναι φανατικοί στρατιώτες-πράκτορες της Άγκυρας έτοιμοι να πεθάνουν για τους σκοπούς του εργοδότη τους και του Ισλάμ.

Οι περισσότεροι εκ των αρρένων λαθρομεταναστών που έχουν εισβάλλει στην χώρα μας βρίσκονται στο μισθολόγιο της ΜΙΤ και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπισθούν. Επιτέλους θα πρέπει να τελειώνει η πλάκα με τους γελοίους και επικίνδυνους πολιτικάντηδες του «δημοκρατικού τόξου» πριν τα πράγματα εξελιχθούν σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις. Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα χώρο που λίαν συντόμως θα εκδηλωθούν ξενοκίνητες παραστρατιωτικές και τρομοκρατικές ενέργειες που θα θέσουν σε κίνδυνο τις ζωές των Ελλήνων και θα αποσταθεροποιήσουν την χώρα. Τα πρώτα δείγματα τέτοιων ενεργειών τα ζούμε ήδη στα κέντρα συσσώρευσης (φιλοξενίας) λαθρομεταναστών. Η ιδεοληπτική και ανίκανη κυβέρνηση εξανδραποδίζει τους Έλληνες, αλλοιώνοντας συστηματικά και μεθοδικά τα δημογραφικά, πολιτισμικά και θρησκευτικά στοιχεία του ελληνικού λαού. Οι αναμενόμενες παραστρατιωτικές και τρομοκρατικές ενέργειες των πρακτόρων των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών που έχουν εγκατασταθεί στην χώρα μας ως λαθρομετανάστες θα σημάνουν την αρχή του τέλους για τους Έλληνες οι οποίοι θα καταντήσουν οι παρείσακτοι της χώρας.

Η Ελλάδα πρέπει να απαλλαγεί χωρίς χρονοτριβή από την πολιτική των “ανοιχτών συνόρων” και από τον συρφετό των κυβερνώντων και των πολιτικάντηδων του «δημοκρατικού τόξου».

Γ. Λιναρδής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anwtatos-ajiwmatikos-twn-tourkikwn-dunamewn-asfaleias-apokaluptei-o-erntoga#ixzz4lmhJRp8n

Advertisements

Comments Off on Ανώτατος αξιωματικός των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας αποκαλύπτει: Ο Ερντογάν έχει στενούς δεσμούς με τους ισλαμιστές τρομοκράτες

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.