Συρία: Επίθεση αυτοκτονίας στη Δαμασκό με δεκάδες νεκρούς – Αποτράπηκαν δύο ακόμη επιθέσεις

Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν χθες το πρωί σε μια βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας που συγκλόνισε το ανατολικό τμήμα της Δαμασκού, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Κατά την ίδια πηγή, δύο ακόμη επιθέσεις που αποτράπηκαν. «Οι αρχές καταδίωξαν τρία παγιδευμένα με εκρηκτικά αυτοκίνητα και κατάφεραν να προκαλέσουν έκρηξη σε δύο από αυτά στην είσοδο της Δαμασκού, στον δρόμο προς το αεροδρόμιο. Περικύκλωσαν το τρίτο αυτοκίνητο στην πλατεία Ταχρίρ, όπου ο τρομοκράτης πυροδότησε τα εκρηκτικά», μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Το επίσημο συριακό πρακτορείο Sana από την πλευρά του, επικαλούμενο μια πηγή από την αστυνομική διεύθυνση της Δαμασκού, μετέδωσε ότι «τρομοκράτες πυροδότησαν ταυτόχρονα τα εκρηκτικά που είχαν τοποθετήσει σε τρία αυτοκίνητα, δύο στον δρόμο προς το αεροδρόμιο (…) και το τρίτο στην πλατεία αλ Γάντιρ», που βρίσκεται στην περιοχή της Ταχρίρ στην ανατολική Δαμασκό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/suria-epithesh-autoktonias-sth-damasko-me-dekades-nekrous-apotraphkan-duo-a#ixzz4lkx4hMdA

Advertisements

Comments Off on Συρία: Επίθεση αυτοκτονίας στη Δαμασκό με δεκάδες νεκρούς – Αποτράπηκαν δύο ακόμη επιθέσεις

Filed under Διεθνή

Comments are closed.